Hasılatı telefona mesaj olarak atmak içinmasaj koltuğuna neden gsm koymuşlar acaba, ilginç
Hasılatı telefona mesaj olarak atmak içinmasaj koltuğuna neden gsm koymuşlar acaba, ilginç
Kart yuvası boş. Seçenek olarak koymuşlar herhalde.sim kart varsa belki uzaktan konfigürasyon atıp sesi ayarlayabiliyolardır. meslea müşteri aradı bunun sesi çok dedi. hiç servis göndermeden kısabilirler.
Kumanda soketi var ama kumandası yok.Arkada kumanda soketi varsa kablolu kumandadan yapılıyor olabilir.
Galiba kumandasını bulmak zorundasın.Koltukla birlikte gelmesi lazımdı.Kumanda soketi var ama kumandası yok.
Kullanma kılavuzunda kumanda görünüyor ama içinden çıkmadı. Kumanda yerine yanında bir kutu veriyorlarmış. Bu kart okuyucunun filan olduğu kutu. Onun içinde küçük bir kumanda var ama oyun süresini filan ayarlıyor. Çok seçenek yok.Galiba kumandasını bulmak zorundasın.Koltukla birlikte gelmesi lazımdı.
Yok abi. Parasını verip alan herkes istediği yere koyup bağımsız işletiyor.Genelde bu masaj koltuklarını bağımsız bir firma işletmiyor mu? @Gokrtl sizin firma işletiyorsa asıl senden almamız gerekirken bu bilgileri, sen bize soruyorsun
Hasılatı telefona mesaj olarak atmak için
Büyük AVM lerde bu sistem var her makina Wifi ile merkeze bağlı hangi makina ne kadar hasılat yapmış anında görüyor.Eğer ayrı bir firma işletiyorsa bir AVM deki koltukları, bu şekilde bir GSM veri toplama sistemki kurması çok mantıklı gerçekten. Bütün koltuklardan hasılat raporları gelecek, adam da bilecek her koltuktan kaç para çıkması gerektiğini. Koltuklardan parayı toplayan çalışan da para çalamayacak.
Ben ilk işe başladığımda makinelere kart okuyucu takılmıştı ama jeton makineleri sökülmemişti. Sürekli oradan 1tl atıyorlardı. Baktım ki o paralar birileri tarafından toplanıyor. Olaya el attım. Tüm makinelerdeki paraları toplayıp götürüp patrona teslim ettim. Sonra sökebildiğim tüm para makinelerini söktüm. Sökemediklerime de 3B yazıcı ile kapak basıp yapıştırdım. Ama bunlar hep unutuldu. Maaşımda kesintiye gidildi. Sıkıntılı bir süreçten geçiyorum şu sıralar.Bu tür işlerde İndiragandi çok olur.