Plc ve c++ konusunda yardım

muhammetali

Yeni Üye
Katılım
10 Eylül 2023
Mesajlar
2
Herkese kolay gelsin benim merak ettiğim ,internette araştırdığımda düzgün bi şey bulamadığım bi sorum olacaktı ben kontrol ve otomasyon teknolojisi okuyorum birdahaki yıl plc göreceğiz sonra zaten işe başlıyacağız plc ile iş yapacağız ben otomasyon ve gömülü sistemler alanında kendimi geliştirmek için c++ öğreniyorum sorum şu c++ bana iş yerinde katkı sağlıyacakmı yükselmeme veya iş başvurusunda c++ biliyor olmam firmalar için ne kadar önemli olur meslek yüksek okulu mezunu c++ dilini bilmesi iş hayatında ne kadar katkı sağlar ?
 
Son düzenleme:
C ile yazarken bile kuralları var, ona uyuyorsunuz.

Keşke bir kaç virgül, nokta veya soru işareti de
kullansaydınız yazınızda... Belki; cümle oluşturup,
ilk harfini büyük yapabilirdiniz.
Ben de yazdıklarınızı anlayabilirdim.
 
C++ önü en açık alanlardan birisi bir o kadarda öğrenmesi zor bir dil. Otomasyonla birleştiği zaman sana çok katkı sağlayacağını düşünüyorum ethernet haberleşmesi olsun, arayüz tasarımları olsun, otomasyonda ki algoritmalar için gerekli hızlara ulaşmak konusunda olsun c++ aktif olarak kullanılan bir dil
 

Çevrimiçi personel

Forum istatistikleri

Konular
5,902
Mesajlar
100,739
Üyeler
2,498
Son üye
TaKo

Son kaynaklar

Son profil mesajları

Lyewor_ wrote on taydin's profile.
Merhabalar. Elektrik laboratuvarınız varsa bunun hakkında bir konunuz var mı acaba? Sizin laboratuvarınızı merak ettim de :)
Lyewor_ wrote on taydin's profile.
Merhabalar forumda yeniyim! Bir sorum olacaktı lcr meterler hakkında. Hem bobini ölçen hemde bobin direnci ölçen bir lcr meter var mı acaba?
gruptaki arkadaşlara selamlar. sıteyi bu gün fark ettim. Asansör için 2x7 segment LCD gösterge üretmek istiyorum. acaba bu sayfadaki arkadaşlardan destek alabilirmiyim. LCD nin mantık açılımı ektedir.
deneyci wrote on TA3UIS's profile.
Selam.
Amatör telsiz lisansı nasıl alınıyor?
Lisansı olmayanı forumlarına almıyorlar. :)
Bilgi alamıyoruz.
m.white wrote on Altair's profile.
İyi akşamlar.Arabanız ne marka ve sorunu nedir.Ben araba tamircisi değilim ama tamirden anlarım.
Back
Top