Yer derken sunucu kiralama mı soruyorsunuz ?Python'da masaüstü olarak yazdırmış olduğum programa, her yerden erişmek için yer tavsiyesi istiyorum. Masaüstü performansı ile kullanabileceğim ve tercihan ücretsiz bir alan var mıdır?
Amazon aws güzel ama tehlikeli de kart bilgilerini önden alıyor kullanımına göre fatura kesiyor buyüzden ne kullandığnızı iyi bilmelisinizVeya Amazon EC de düşünülebilir. Kullandığın kadar ödüyorsun.
Programımda stok listemi tutuyorum, tam lazım olduğu anda erişimde bir sıkıntı olmasın isterim.program evdeki bilgisayarda çalışırken uzak masaüstü ile erişmek bir seçenek değil mi?
ozmazan lokal olarak birşey kurmak da gerekmıyorsa basit bir ftp server iş gorebilir aws de 12 ay ucresiz google drive da felan direk ucretsiz bir depolama alanı iş görebilir tabi eper program bilgisayara bir kayıt yapmıyor ise bilgisayar içerisinde farklı bir lokasyonu kayıt amaçlı kullanıyorsa işler değişebilir bu bilgileri de gene en iyi programcı bilirProgramı aynı anda bir kişi kullanacak. Net üzerinde bir programın maliyeti çok fazla, bundan kaçınmak istedim.
Programcımın öneresini sorayım.
exe'den çalışıyor ama 824mb, bu işte bi gariplik var.Evet, kurulum gerekmiyor, exe’den çalışıyor.
394 mb tek bir exe için çok büyük. muhtemelen portable olarak paketlenmiş.Sadece exe 394MB. Neden garip, bilmediğimden soruyorum?