yardım edin

Bence sadece forum perspektifinden düşünmemeliyiz.

Aynı zamanda ders ve ödevler veren birisi olarak, kendimi o ödevi veren hocanın ve dersi alıp da saatlerce bu ödeve kafa patlatan diğer öğrencilerinin yerine koyunca cevabı bu kadar basit veriyor olmanın adaletsizliğe neden olduğunu ve bu arkadaşa da katkıdan ziyade bu tür kolaycılıklara ve sahtekarlıklara teşvik edici bir hareket olduğunu düşünüyorum.

Bunun yerine sadece yönlendirici ipuçları vermeyi ve kişinin çaba gösterirse birşey elde edebilmesini daha doğru buluyorum.

Belli ki dersi alıyor ve bu ödev verilecek aşamaya kadar gelmiş sınıfı. Heves edecek birisi olsa çoktan ederdi. Aynen dediğiniz gibi, göle maya çalmış oluyoruz.
Ancak Nasrettin Hoca'nın tek kaybı giden biraz yoğurt mayası iken, burada mayanın kaybının yanında haksızlığa ve kolaycılığa teşvik de gelmiş oluyor.
hocam keşke ödev olsa ... bence bu vize direk sistem çok adaletsiz
 

Forum istatistikleri

Konular
5,889
Mesajlar
100,484
Üyeler
2,493
Son üye
cym247

Son kaynaklar

Son profil mesajları

gruptaki arkadaşlara selamlar. sıteyi bu gün fark ettim. Asansör için 2x7 segment LCD gösterge üretmek istiyorum. acaba bu sayfadaki arkadaşlardan destek alabilirmiyim. LCD nin mantık açılımı ektedir.
deneyci wrote on TA3UIS's profile.
Selam.
Amatör telsiz lisansı nasıl alınıyor?
Lisansı olmayanı forumlarına almıyorlar. :)
Bilgi alamıyoruz.
cemalettin keçeci wrote on HaydarBaris's profile.
barış kardeşim bende bu sene akıllı denizaltı projesine girdim ve sensörleri arastırıyorum tam olarak hangi sensör ve markaları kullandınız yardımcı olabilir misin?
m.white wrote on Altair's profile.
İyi akşamlar.Arabanız ne marka ve sorunu nedir.Ben araba tamircisi değilim ama tamirden anlarım.
* En mühim ve feyizli vazifelerimiz millî eğitim işleridir. Millî eğitim işlerinde mutlaka muzaffer olmak lâzımdır. Bir milletin hakikî kurtuluşu ancak bu suretle olur. (1922)
Back
Top