Recent content by ettu

  1. E

    UNI-T UT139C multimetre inceleme

    UNI-T 89X aldım. Oldukça fazla özellikleri olan bir multimetre. Öncelikli amacım bitik laptopların içinden çıkan 18650 pillerin arızalı olanları tespit edip, yenileriyle değiştirmek. Bilgisayarcıdan 10 tane çıkma pil aldım. 3.047 V- 4.160 V aralığındalar. Sadece bir tanesi 2.229 V. Sanırım bu...
  2. E

    UNI-T UT139C multimetre inceleme

    Forumlardan edindiğim bir alıntı. "NCV özelliğini test etmek için Siva ustu kablo, prizler, tv, telefon gibi elektronik esyalarda uyari veriyor. Siva alti kablolarda ise sivanin fazla kalin olmamasi kaydiyla uyariyi veriyor. yaklasik 1 cmden fazla derinlikte uyari vermiyor. fayans yuzeylerde...
  3. E

    UNI-T UT139C multimetre inceleme

    Doğru diyorsunuz. Diyot ayarından da ölçülebiliyor. Ledi monte etmeden önce çalışıp çalışmadığını anlamak için 12V'luk adaptöre bağlamak gerekiyor.
  4. E

    UNI-T UT139C multimetre inceleme

    Esasında ledlerle şu anlar pek ilgilenemiyorum ama adaptör kullanmadan ledleri test edip yakma özelliği süper bir şey. XD'nin bu özelliğini kullanmak isterim.
  5. E

    UNI-T UT139C multimetre inceleme

    Cevap için teşekkürler. Listemde XD de vardı. Sanırım 89X ile 89XD arasında seçim yapacağım.
  6. E

    UNI-T UT139C multimetre inceleme

    Merhaba, Konuyu hortlattım ama bu siteyi bulduğuma da çok sevindim. 1975 EML'si Elektronik bölümü mezunuyum. Bilgisayar sistem uzmanıyım. Mesleki bilgilerimi güncellemekte geç kaldığım anlarda cevabını aradığım birçok konu oluyor. Amatörce evde kendime ve yakınlarıma aydınlatma led sistemi...

Forum istatistikleri

Konular
5,885
Mesajlar
100,431
Üyeler
2,493
Son üye
cym247

Son kaynaklar

Son profil mesajları

gruptaki arkadaşlara selamlar. sıteyi bu gün fark ettim. Asansör için 2x7 segment LCD gösterge üretmek istiyorum. acaba bu sayfadaki arkadaşlardan destek alabilirmiyim. LCD nin mantık açılımı ektedir.
deneyci wrote on TA3UIS's profile.
Selam.
Amatör telsiz lisansı nasıl alınıyor?
Lisansı olmayanı forumlarına almıyorlar. :)
Bilgi alamıyoruz.
cemalettin keçeci wrote on HaydarBaris's profile.
barış kardeşim bende bu sene akıllı denizaltı projesine girdim ve sensörleri arastırıyorum tam olarak hangi sensör ve markaları kullandınız yardımcı olabilir misin?
m.white wrote on Altair's profile.
İyi akşamlar.Arabanız ne marka ve sorunu nedir.Ben araba tamircisi değilim ama tamirden anlarım.
* En mühim ve feyizli vazifelerimiz millî eğitim işleridir. Millî eğitim işlerinde mutlaka muzaffer olmak lâzımdır. Bir milletin hakikî kurtuluşu ancak bu suretle olur. (1922)
Back
Top