Sadece tekli 18650 ile calisacaksaniz benim yaptigimi yapin. Bosuna para harcamaya gerek yok. Seri halde pil sarj edecekseniz de o pil serisi icin BMS alirsiniz. 2 pil, 3 pil, 4 pil.... diye uzar gider. Aldiginiz birinde calissa digerinde calismaz. TP4056'ya pot takip ayarli sarj aleti de yapmak mumkun. Ben simdilik sabit akimla calistiriyorum ama lipo piller icin de gerekecek diye pot takip ayarli hale getirecegim.Bu pil işlerinden çok anlamıyorum. SkyRC nin genel çalışan cihazlarından birini alacağım. Şimdi diyelim 4 tane 18650 ile çalışan cihaz var, 2 tane ile çalışan başka cihaz var, tek ile çalışan da var. Bunları ayrı ayrı şarj etmemek için mesela 4 pilin takılabildiği, pillerin birbirlerine bağlı oldukları yerlerden çıkan kabloları da sağlayan pil yuvaları var mı? 4 tane pili takacağım, 5 kablolu konnektörü de şarj aletine takacağım ve böylece dördünü birden şarj edeceğim.
"Iyi tutucu" ile neyi kastettiniz, anlamadim.Bana sadece iyi tutucu lazım, balanslı şarj yapacak cihaz olacak zaten.
"Iyi tutucu" ile neyi kastettiniz, anlamadim.
bu şekil tutucu yabancı vıdeolarda gormustum sanki 4 pil an yana ama ucları bağımsızdı hazır balans cıkışlı tutucu bulmanız bence cok zorYani 4 tane pili tutacak, 5 tane de kablo çıkacak. Eğer öylesi yoksa ayrı ayrı tekli tutucu alıp bir pertinaksa tutturacağım.