3 dolara Aldım ,15 TL masraf Ödedim

Almışken üç beş tane alsaydınız birim fiyatı daha düşük olacaktı :)

Ürün fiyatının %20si + paket başı sabit 10 TL. Yalnız bazı ürünlerde (TV'ye çıkış verebilen set top box, vs.) fahiş ÖTV biniyor, ona çok dikkat.

Bu sabit paket ücreti yüzünden aynı satıcıdan ürün almak avantajlı. Farklı satıcılardan 10 küçük paket = 100 TL, ama tek bir satıcıdan 1 büyük paket alırsak 10 TL. Üstelik kargo fiyatları da birleşiyor.

Ürün fiyatının %20si + paket başı sabit 10 TL. Yalnız bazı ürünlerde (TV'ye çıkış verebilen set top box, vs.) fahiş ÖTV biniyor, ona çok dikkat.

Bu sabit paket ücreti yüzünden aynı satıcıdan ürün almak avantajlı. Farklı satıcılardan 10 küçük paket = 100 TL, ama tek bir satıcıdan 1 büyük paket alırsak 10 TL. Üstelik kargo fiyatları da birleşiyor.
Bende mi anormallik var bilmiyorum. Dün ücretsiz kargosu olan push butonlardan 10tane seprte ekledim 50tl kargo çıktı. Farklı satıcılardan denedim yine aynı. Birde kargo ücreti 5tl olan bir üründen 3 tane sepete attım. O da kargo ücreti X3 oldu. Aynı satıcının aynı ürününden 3 tane aloyorum, 3 ayrı kargo bindiriyor.

Birde kargo ücreti 5tl olan bir üründen 3 tane sepete attım. O da kargo ücreti X3 oldu. Aynı satıcının aynı ürününden 3 tane aloyorum, 3 ayrı kargo bindiriyor.

Ona ben de rastlıyorum. Düzgün kargo fiyatlandırması yapan satıcı bulana kadar arıyorum.

Ona ben de rastlıyorum. Düzgün kargo fiyatlandırması yapan satıcı bulana kadar arıyorum.

Aynı fiyattan satan başka satıcılar da olmasına rağmen ,bir satıcının çok satmış olmasına sebep sanırım bu ayrıntı bende bu çok satanlardan birde yıldızı çok olanlardan genelde alıyorum

Çevrimiçi üyeler

Forum istatistikleri

Konular
7,285
Üyeler
2,939
Son üye
Cano

Son kaynaklar

Son profil mesajları

Freemont2.0 herbokolog Freemont2.0 wrote on herbokolog's profile.
nick iniz yakıyor
:D
Freemont2.0 posta Freemont2.0 wrote on posta's profile.
Merhabalar :)
az bilgili çok meraklı
Prooffy semih_s Prooffy wrote on semih_s's profile.
Merhaba, sizden DSO2C10 hakkında bilgi rica ettim. Yanıtlarsanız sevinirim...
Unal taydin Unal wrote on taydin's profile.
Timur Bey, Arduino kontrollü bir akü şarj cihazı yapmaya çalışıyorum. Aklımdaki fikri basit bir çizim olarak konu açmıştım. Özellikle sizin fikirlerinizi çok önemsiyorum.
Back