Birkaç gün önce mevcut kullanıcılar arasında arama yaptırdım ve kayıt işlemi tamamlanamayan 40'a yakın kullanıcı vardı. Muhtemelen forumdan aktivasyon epostası gitti, bu kişiler de herhalde bilgisayar işlerine çok hakim olmadıkları için "spam" veya "junk" bölümüne bakmadıkları için aktivasyon gelmedi diye düşündüler ve öylece bıraktılar.
Şimdi ben bir kullanıcı oluşturdum deneme amaçlı "mdulger" ve bu kullanıcı outlook.com eposta kullanıyor. Hakkaten kayıt olurken aktivasyon epostası "junk" kabul edilmiş.
Email domain ve reverse DNS ile ilgili bir sorun yok. Bu durumda aktivasyon epostası neden "junk" kabul edilir? Bunu engellemek için yapılabilecek başka birşey var mı?
Şimdi ben bir kullanıcı oluşturdum deneme amaçlı "mdulger" ve bu kullanıcı outlook.com eposta kullanıyor. Hakkaten kayıt olurken aktivasyon epostası "junk" kabul edilmiş.
Email domain ve reverse DNS ile ilgili bir sorun yok. Bu durumda aktivasyon epostası neden "junk" kabul edilir? Bunu engellemek için yapılabilecek başka birşey var mı?