SATILIK Cevval (BAKU) 601D havya & sıcak hava istasyonu (SATILDI)

Status
Yeni mesajlara kapalıdır.

Sercan

--
Cevval (BAKU) 601D model bir havya istasyonum var. Fazladan alıp hiç kullanmadığım havya uçları filan da duruyor. Zaten cihazın kendinisini de çok az kullandım.

Bunu sıfır almıştım, çok kullanmadan elime sıcak hava kolu bozuk Sunline 852D+ geçince bunun sıcak hava kolunu transfer edip bunu kenara ayırdım.

Üzerindeki sıcak hava kolunun da rezistansı filan çalışıyor. Sadece fotoğraflarda görünen 24 V salyongoz fan bozuk. İster fan ayarla istersen 80-90 TL'ye yeni bir sıcak hava kolu alıp kullanabilirsin.

Görüldüğü hali ile 400 TL'ye satmayı düşünüyorum.

IMG_20210922_194547.jpg
IMG_20210922_194550.jpg
IMG_20210922_194601.jpg

Cevval (BAKU) 601D model bir havya istasyonum var. Fazladan alıp hiç kullanmadığım havya uçları filan da duruyor. Zaten cihazın kendinisini de çok az kullandım.

Bunu sıfır almıştım, çok kullanmadan elime sıcak hava kolu bozuk Sunline 852D+ geçince bunun sıcak hava kolunu transfer edip bunu kenara ayırdım.

Üzerindeki sıcak hava kolunun da rezistansı filan çalışıyor. Sadece fotoğraflarda görünen 24 V salyongoz fan bozuk. İster fan ayarla istersen 80-90 TL'ye yeni bir sıcak hava kolu alıp kullanabilirsin.

Görüldüğü hali ile 400 TL'ye satmayı düşünüyorum.

13593 eklentisine bak13595 eklentisine bak13594 eklentisine bak
Hocam yeriniz nerede acaba

Status
Yeni mesajlara kapalıdır.

Forum istatistikleri

Konular
7,234
Üyeler
2,922
Son üye
Spacetr

Son kaynaklar

Son profil mesajları

Freemont2.0 herbokolog Freemont2.0 wrote on herbokolog's profile.
nick iniz yakıyor
:D
Freemont2.0 posta Freemont2.0 wrote on posta's profile.
Merhabalar :)
az bilgili çok meraklı
Prooffy semih_s Prooffy wrote on semih_s's profile.
Merhaba, sizden DSO2C10 hakkında bilgi rica ettim. Yanıtlarsanız sevinirim...
Unal taydin Unal wrote on taydin's profile.
Timur Bey, Arduino kontrollü bir akü şarj cihazı yapmaya çalışıyorum. Aklımdaki fikri basit bir çizim olarak konu açmıştım. Özellikle sizin fikirlerinizi çok önemsiyorum.
Back