CH341 Programlayici icin cok gelismis bir arac

Altair

Kıdemli Üye
tomeko.net isimli bir leh sitesinde elemanlar bu arac icin guzel bir program yazmislar. 8 bacakli eprom entegre programlamanin otesinde raw i2c protokolu okuma yazma, spi okuma yazma, smart batarya bilgilerini gorme, i2c kullanan sensorleri test etme, mdio okuma yazma, displayleri yazma - test etme, RDA5807M FM radio tuner kontrolu, clock generatoru olusturma, lan cable tester gibi isler yaptiriyorlar. Acik kaynak, sitede source code'u da var. Ise yarayacagini dusunurseniz kaynaklara eklenebilir.

Ekler

Bunun gibi bir de bus pirate var. protokol dekoder, protokol jeneratör var. Çok kanallı ve FPGA kullandığı için çok yüksek bant genişliğine sahip

Bunun gibi bir de bus pirate var. protokol dekoder, protokol jeneratör var. Çok kanallı ve FPGA kullandığı için çok yüksek bant genişliğine sahip

Bus Pirate'in kendi ozel donanimi var. Versiyon 3.6 olan 1.000 TL'den ucuz, Aliexpress gonderiyor, tabii %60 vergi eklenecek. Ama V4 olan 2.000 TL civarinda ve tabii ki Turkiye'ye gondermiyorlar. Devletimiz cok yasa!. Bu ise henuz satin almamiz yasaklanmamis olan CH341 ile calisiyor. :)

Hahaha, ne guldum ne guldum. Amazon belki satiyordur Bus Pirate'i diye baktim ama Turkiye'den sorgulatinca "boyle bir urun yok" deyip Transformers oyuncaklarini oneriyor. :)

Üzerindeki FPGA bari 30 Avronun altında olsa :)

Forum istatistikleri

Konular
7,328
Üyeler
2,968
Son üye
ahmetees

Son kaynaklar

Son profil mesajları

Freemont2.0 herbokolog Freemont2.0 wrote on herbokolog's profile.
nick iniz yakıyor
:D
Freemont2.0 posta Freemont2.0 wrote on posta's profile.
Merhabalar :)
az bilgili çok meraklı
Prooffy semih_s Prooffy wrote on semih_s's profile.
Merhaba, sizden DSO2C10 hakkında bilgi rica ettim. Yanıtlarsanız sevinirim...
Unal taydin Unal wrote on taydin's profile.
Timur Bey, Arduino kontrollü bir akü şarj cihazı yapmaya çalışıyorum. Aklımdaki fikri basit bir çizim olarak konu açmıştım. Özellikle sizin fikirlerinizi çok önemsiyorum.
Back