Daha geniş Lab.Odası için tavsiyeleriz

Omega

Kıdemli Üye
Yıllar sonra,boyutları 2,4x3,2 m olan balkondaki elektronik labratuarımı,2,9x 3,30 metrlik devasa !! odaya taşıyorum.
Şu anda TV nin yerini değiştirmek uydu prizlerine sinyallerini almak gibi altyapı hizmeterini götürüyorum.

Acaba masalarımda nasıl konnektörler,masa için uygun tool standları tavsİye edersiniz,siz böyle bir odaya geçseydiniz
(Allah herkeze nasip etsin :)) Ne gibi kolayıklar,(test için vb) eklerdiniz.Fikirleriniz nelerdir?

Son düzenleme:
Yıllar sonra,boyutları 2,4x3,2 m olan balkondaki elektronik labratuarımı,2,9x 3,30 metrlik devasa !! odaya taşıyorum.
Şu anda TV nin yerini değiştirmek uydu prizlerine sinyallerini almak gibi altyapı hizmeterini götürüyorum.

Acaba masalarımda nasıl konnektörler,masa için uygun tool standları tavsİye edersiniz,siz böyle bir odaya geçseydiniz
(Allah herkeze nasip etsin :)) Ne gibi kolayıklar,(test için vb) eklerdiniz.Fikirleriniz nelerdir?
Ben şuan 2 metre uzunluğunda ortalama 75 santim genişliğinde bir masada yürütüyorum projelerimi.
Masam geniş diyip çekmeceler ile doldurmayın geniş kalsın.

Aynen katıyorum raf çekmece masa üstünde olmamalı mümkün ise geniş geniş çalışma masası büyük kolaylık...

Video daki lab i izledim de sanırım 3,3 volt 5 volt ve 12 volt ları masanın 1 er metre aralıklarla soketlerini yerleştirmek iyi bir fikir.Ayrıca bunlara hoparlör soketlerinide eklemek gerekli.

Bol bol priz lazım. Masanın karşısına bir kablo kanalı takıp üzerine prizler takarsan çok faydalı olur.

Kablo kanalında prizler varda sayısı yeterli değil .
Birde şu konuda fikir almak isterim:
Yedek bir masaüste PC var VGA monitöre 3 konumlu switch bağlayıp PC, Mikroskop kamerası,TV ,Kapı önü kamerasına dönüştürmek istiyorum.
En ucuz yoldan TV ye dönüştürmek için VGA to HDMI converter ve HDMI Receiver bu iş için yeterlimididir?
Başka neler tavsiye edersiniz?

Kablo kanalında prizler varda sayısı yeterli değil .
Birde şu konuda fikir almak isterim:
Yedek bir masaüste PC var VGA monitöre 3 konumlu switch bağlayıp PC, Mikroskop kamerası,TV ,Kapı önü kamerasına dönüştürmek istiyorum.
En ucuz yoldan TV ye dönüştürmek için VGA to HDMI converter ve HDMI Receiver bu iş için yeterlimididir?
Başka neler tavsiye edersiniz?
vga to hdmi en berbat dönüştürelen protokollerdir.
hepsini hdmi yapıp hdmi swtich almanızı tavsiye ederim.

Çevrimiçi üyeler

Forum istatistikleri

Konular
7,285
Üyeler
2,939
Son üye
Cano

Son kaynaklar

Son profil mesajları

Freemont2.0 herbokolog Freemont2.0 wrote on herbokolog's profile.
nick iniz yakıyor
:D
Freemont2.0 posta Freemont2.0 wrote on posta's profile.
Merhabalar :)
az bilgili çok meraklı
Prooffy semih_s Prooffy wrote on semih_s's profile.
Merhaba, sizden DSO2C10 hakkında bilgi rica ettim. Yanıtlarsanız sevinirim...
Unal taydin Unal wrote on taydin's profile.
Timur Bey, Arduino kontrollü bir akü şarj cihazı yapmaya çalışıyorum. Aklımdaki fikri basit bir çizim olarak konu açmıştım. Özellikle sizin fikirlerinizi çok önemsiyorum.
Back