Ersoy OS - Linux Dağıtımı

Bu arada dağıtım; Linux-libre, busybox, musl gibi özgür ve hafif araçlardan oluşacak.

Baştan metin ekranlarda, 512 MB'ta çalışan bir Linux dağıtımı planlıyoruz.

Kendimize dağıtım yapıyoruz ama katkılar gelirse herkes için de yapabiliriz.

Şimdiden teşekkür ederim.

Son düzenleme:
Benim evi geçindirmek için sürekli yaptığım iştir linux dağıtımı hazırlamak. Şu sıralar Yocto Project kullanarak ARM bazlı 32/64 bit işlemciler için dağıtım hazırlıyorum.

Benim evi geçindirmek için sürekli yaptığım iştir linux dağıtımı hazırlamak. Şu sıralar Yocto Project kullanarak ARM bazlı 32/64 bit işlemciler için dağıtım hazırlıyorum.
Hocam, yaptığınız dağıtım nasıl bir dağıtım, merak ettim. Eğer dağıtımınız özgür ise dağıtımınızı denemek isterim.

Hocam, yaptığınız dağıtım nasıl bir dağıtım, merak ettim. Eğer dağıtımınız özgür ise dağıtımınızı denemek isterim.

Hem açık hem açık olmayan bileşenler içeriyor ve sadece bizim firmanın geliştirdiği medya oynatıcı ile uyumlu bir işletim sistemi bu. Genel amaçlı kullanıma uygun değil. Aşağıdaki 32 bit ARM modülünün üzerinde çalışıyor. Sadece 64 MByte flash bellek ve 256 MByte RAM kullanıyor.

IMG_20211115_104130.jpg

Forum istatistikleri

Konular
7,359
Üyeler
2,983
Son üye
berkanygz35

Son kaynaklar

Son profil mesajları

Freemont2.0 herbokolog Freemont2.0 wrote on herbokolog's profile.
nick iniz yakıyor
:D
Freemont2.0 posta Freemont2.0 wrote on posta's profile.
Merhabalar :)
az bilgili çok meraklı
Prooffy semih_s Prooffy wrote on semih_s's profile.
Merhaba, sizden DSO2C10 hakkında bilgi rica ettim. Yanıtlarsanız sevinirim...
Unal taydin Unal wrote on taydin's profile.
Timur Bey, Arduino kontrollü bir akü şarj cihazı yapmaya çalışıyorum. Aklımdaki fikri basit bir çizim olarak konu açmıştım. Özellikle sizin fikirlerinizi çok önemsiyorum.
Back