Kulaklığınızın kalitesini test etmek için

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Omega
  • Başlama tarihi Başlama tarihi

Omega

Kıdemli Üye
Eagles'ın klasiği "Hotel California" coveri

Videonun Açıklaması:
Bu filmin ses kaynağı, şirketimiz tarafından geliştirilen bir DD dönüştürücü (DDC (1.900.000 yen)) ve özel bir DA dönüştürücü = DAC (sipariş üzerine üretilmiştir) kullanan bir sistem aracılığıyla genel bir CD'nin (16bit / 44.1kHz WAVE dosyası) sesidir. öyle.

USB üzerinden PC sesine bağlanan DDC (ceviz masif ahşap şasi), yüksek kapasiteli lityum ferrit pil ile güçlendirilmiş en yeni XMOS DDC çipini I / S veriyolu dönüşümüne ve ardından çok yüksek hız ve zengin S / PDIF sinyaline dönüştürür Özel bir DAC'ye (Gümüş Şasi / Fazlama) geçirilir ve analog hat sinyaline dönüştürülür. Bu yaratıcılıklarla ses kalitesi ezici bir şekilde yüksek kalite olarak yeniden üretilir.

YouTube'da oynattığınız CD'nin bir CD çalardan daha yüksek bir boyuta sahip olduğunu duyunca şaşıracaksınız. Ancak bu, DA dönüşümünden önce kritik bölümlerdeki sinyallerin işlenmesini destekleyen devrenin ürünü olarak açıklanabilir. Parçaları tekrar tekrar incelemenin ve devre konfigürasyonunu tasarım aşamasında yeniden birleştirmenin bir sonucu olarak, dijital çalarken yoğun bir analog ses kaynağı çalıyormuş gibi bir ses elde etmek mümkündür. Nihayetinde kulaklarıma güvendiğim nihai ses, bu yüzden kaç kez dinlesem dinlesem gerçekten duyduğum ses en büyük uri. Bence bu ürün çoktan tükendi.
(Google ın Japonca dan Türkçeye çevirisi)

Benim LM1875'in kalitesini ortaya çıkardı. Gerçekten çok iyi kayıt. Çok zevk aldım dinlerken. Acaba indirsem aynı kalitede olur mu?

Billie Jean (Michael Jackson)
(Yıllar önce TRT 3 de stereo dinlediğimden çok daha iyi :) )

Son düzenleme:

Çevrimiçi üyeler

Forum istatistikleri

Konular
7,285
Üyeler
2,939
Son üye
Cano

Son kaynaklar

Son profil mesajları

Freemont2.0 herbokolog Freemont2.0 wrote on herbokolog's profile.
nick iniz yakıyor
:D
Freemont2.0 posta Freemont2.0 wrote on posta's profile.
Merhabalar :)
az bilgili çok meraklı
Prooffy semih_s Prooffy wrote on semih_s's profile.
Merhaba, sizden DSO2C10 hakkında bilgi rica ettim. Yanıtlarsanız sevinirim...
Unal taydin Unal wrote on taydin's profile.
Timur Bey, Arduino kontrollü bir akü şarj cihazı yapmaya çalışıyorum. Aklımdaki fikri basit bir çizim olarak konu açmıştım. Özellikle sizin fikirlerinizi çok önemsiyorum.
Back