Logitech G502 tekerlek yan butonlar

taydin

Timur Aydın
Staff member
Windows bilgisayarda Logitech G502 fare var. Üzerinde de 40 tane buton var. Tekerlekte de iki tane yan buton koymuşlar. Ne zaman CAD yazılımları ile çalışsam, beni acayip sinir ediyordu bu yan butonlar. Orbit veya Pan için tekerleğe basıyorum, ama tam 90 derece basamıyoruz tabi, olur olmaz zoom in, zoom out yapıyor ... Bu aralar sketchup ile sürünüyorum, artık iyice canıma tak etti. Tek çözüm, Logic G-Hub yazılımını kurup, uygulama içerisinde sağ/sol butonlarını iptal etmek imiş. İki butonu disable etmek için 70 MByte program indirdim. O program da meğer ön kurulum programı imiş, internetten bir sürü şey daha indirdi ve kendini işletim sisteminin her bir köşesine sokuşturdu :kizgin2:

Online bilardo oynuyorum bazan o yüzden yüksek DPI diye aldım bunu. Ama işte böyle yan etkileri oluyor.

Fare konusunda ben klasikçiyim. Sağ-sol ve orta tekerlek harici başka bir butonu kullanamıyorum / kullanmıyorum.
Hatta ara sıra A4 tech bir fare kullanıyorum, ondada yan butonlar var, içini açıp yan butonların bağlantılarını kestim. :)
Olur olmaz yerde butona farkına vardan tıklıyorsun, farenin konumuna ve kullandığın programa göre beklemediğin davranışlar ile karşılaşmak sinir bozucu oluyor.

Yan butonları severek kullanan arkadaşlarım var, ama ben bir türlü sevemedim.

70MB installer boyutu, fiyat etiketlerinde ilk taksit için yazılan küçük tutarlara benziyor.

70 MB'ın çoğu resimdir. O uygulama birçok klavye ve mouse için ortak yazılmış bir uygulama ve hepsinde de görsel kullanılıyor diye hatırlıyorum.

Çevrimiçi personel

Forum istatistikleri

Konular
8,635
Üyeler
3,435
Son üye
ömer faruk şakacı

Son kaynaklar

Son profil mesajları

Abdullah karaoglan falcon_browning Abdullah karaoglan wrote on falcon_browning's profile.
selamın aleyküm ses sistemindeki cızırtıyı hallettınızmi
"Araştırma, ne yaptığını bilmediğinde yaptığın şeydir." - Wernher von Braun
“Kendi yolunu çizen kişi, kimsenin izinden gitmez.” – Nietzsche
Kim İslâm’da güzel bir çığır açarsa (güzel bir alışkanlık başlatırsa), onun sevabı ve kendisinden sonra ona uyanların sevapları, onların sevaplarından hiçbir şey eksilmeksizin ona da yazılır.
erdemtr55 taydin erdemtr55 wrote on taydin's profile.
Merhaba Taydin bey,
Gruba spms serisi yapıcak mısınız?
ben 3 sargılı toroid ile 2 adet flyback sürücek bir devre yapmayı düşünüyorum.size soracak sorularım vardı?
Back