Mesaj düzenlemede sınırsız süre olsun mu?

Mesaj düzenleyebilme süre kısıtlamasını kaldıralım mı?

• Kaldıralım. Herkes mesajlarını her zaman değiştirebilsin.

Oylar: 12 63.2%
  • Kaldırmayalım, ama süreyi daha uygun bir değere ayarlayalım

Oylar: 2 10.5%
  • Kaldırmayalım ve 2 gün süre aynı kalsın.

Oylar: 5 26.3%

• Toplam oy kullanan
    19

taydin

Timur Aydın
Staff member
Şu anki forum ayarları ile bir üye, yazdığı mesajları 2 gün süreyle değiştirebiliyor. 2 günden sonra artık değiştirme butonu kalkıyor. Bu sınırlandırmanın amacı, kızıp forumu terkeden bir üyenin mesajlarını toplu olarak silmesini önlemek. Ama öte yandan sınırsız sürede düzenleme, sorumlu davranan üyelerin mesajlarını güncel tutmalarını ve olası hataları düzeltebilmesini sağlıyor.

İyi olur. Zaten seviyeli bir forum burası. Anlatım hataları ya da eklemek istediğimiz bazı şeyler olabiliyor. Sonradan farkına varıyor düzeltmek istiyoruz. @taydin hocam bildiğiniz gibi yapın.

İyi olur. Zaten seviyeli bir forum burası. Anlatım hataları ya da eklemek istediğimiz bazı şeyler olabiliyor. Sonradan farkına varıyor düzeltmek istiyoruz. @taydin hocam bildiğiniz gibi yapın.

Yukarıda oy da kullan istersen. Kullanmamışsın gibi :)

Şimdiye kadar birisinin forumu terkedip bütün mesajlarını silmesi durumu ile karşılaşmadık, evet. Ama diyelim sınırsız düzenlemeyi açtık ve (inşallah) ileride çok yüksek trafiğe sahip bir forum olduk. O noktada böyle bir sorun yaşarsak o mesajlar kalıcı olarak gitmiş olacaktır, çünkü yedeklerden geri getirmek demek, yedek alındıktan sonraki yeni mesajların hepsinin kaybedilmesi demek, yani o eski mesajları kaybetmekten daha kötü bir durum.

Ama dediğim gibi çoğunluk ne diyorsa onu yapalım.

Kimin ne oy kullandığını hiç kimse göremiyor admin dahil, rahat oy kullanabilirsiniz.

( Bu arada @Endorfin35+ ne veriyorsa ben iki katını veriyorum! :katil2: )

Çevrimiçi üyeler

Forum istatistikleri

Konular
7,285
Üyeler
2,938
Son üye
oguzbaste

Son kaynaklar

Son profil mesajları

Freemont2.0 herbokolog Freemont2.0 wrote on herbokolog's profile.
nick iniz yakıyor
:D
Freemont2.0 posta Freemont2.0 wrote on posta's profile.
Merhabalar :)
az bilgili çok meraklı
Prooffy semih_s Prooffy wrote on semih_s's profile.
Merhaba, sizden DSO2C10 hakkında bilgi rica ettim. Yanıtlarsanız sevinirim...
Unal taydin Unal wrote on taydin's profile.
Timur Bey, Arduino kontrollü bir akü şarj cihazı yapmaya çalışıyorum. Aklımdaki fikri basit bir çizim olarak konu açmıştım. Özellikle sizin fikirlerinizi çok önemsiyorum.
Back