Özel mesaj gönderme karakter limiti

Altair

Kıdemli Üye
Forumda özel mesaj gönderirken karakter limiti 520 olarak sinirlanmis. Bu siniri 1.000 ya da 2.000 yapabilir miyiz? Yetmedigi zaman 2. mesaji atmak icin tekrar 25 saniye beklemek gerekiyor. Mesajin boyut degisimi siteye cok yuk bindirmez. Bir fotograf eklesek zaten 1 megabyte yer kapliyor.

Ayarı bulabilirsem arttırırım :)

Hmm normal kullanıcı olarak özel mesaj attım (kullanıcı adı @abdurrahman) ve binlerca karakterlik mesaji attim. Mesaj limiti de 100 bin karakter olarak görünüyor. Sende neden olmuyor anlamadım ...

Istersen bana 10 paragraflık bir lorem ipsum gönder bakalım ne olacak.

Forumda özel mesaj gönderirken karakter limiti 520 olarak sinirlanmis. Bu siniri 1.000 ya da 2.000 yapabilir miyiz? Yetmedigi zaman 2. mesaji atmak icin tekrar 25 saniye beklemek gerekiyor. Mesajin boyut degisimi siteye cok yuk bindirmez. Bir fotograf eklesek zaten 1 megabyte yer kapliyor.
25 saniyede 520 karakter yazamayız ki

yetenekli bir kişi dakikada ortalama 300-400 karakter yazabilir

300 karakter/dakika x (25 saniye / 60 saniye) ≈ 125 karakter

Bu, ortalama bir hızda, 25 saniyede yaklaşık 125 karakter yazabileceğiniz anlamına gelir.
:D

Hahaha, cok eglenceli. Elle yazarsan tabii oyle de yazdigin ve gitmeyen mesaji ikiye bolup ilkinden sonra ikincisini gonderebilirsin. Bu durumda isletim sisteminin ilmiti kadar veriyi kopyala yapistir ile 125 defa gonderebilirsin, oyle degil mi? Bu da cok GB eder. :cheeky1:

Çevrimiçi üyeler

Forum istatistikleri

Konular
7,285
Üyeler
2,938
Son üye
oguzbaste

Son kaynaklar

Son profil mesajları

Freemont2.0 herbokolog Freemont2.0 wrote on herbokolog's profile.
nick iniz yakıyor
:D
Freemont2.0 posta Freemont2.0 wrote on posta's profile.
Merhabalar :)
az bilgili çok meraklı
Prooffy semih_s Prooffy wrote on semih_s's profile.
Merhaba, sizden DSO2C10 hakkında bilgi rica ettim. Yanıtlarsanız sevinirim...
Unal taydin Unal wrote on taydin's profile.
Timur Bey, Arduino kontrollü bir akü şarj cihazı yapmaya çalışıyorum. Aklımdaki fikri basit bir çizim olarak konu açmıştım. Özellikle sizin fikirlerinizi çok önemsiyorum.
Back