Her fırsatta kendimi geliştirmenin yollarını arıyorum. Uzun zamandır bilgisayarlar ile donanım mertebesinde haşır neşir olmama rağmen Ağ sistemleri benim için hep eksik kalmış bir taraftı. Bu konuda da uzun zamandır kendimi geliştirmek istiyordum ve aşağıdaki Udemy eğitim kursunu indirimden de yararlanarak satın aldım.
Daha ilk videoda anladım ki çok kaliteli ve herkesin anlayacağı bir incelikte anlatılmış. Ve devam ettikçe hayran kalmaya başladım. Dersi 8.Videoda yarıda kesip sizinlede paylaşmaya karar verdim. Eğer ip adreslerine, ağ sistemlerine merakı olan var ise Şiddetle Tavsiye Ediyorum.
Yaklaşık 5 saat sonra indirim sona erecek almak isteyen kaçırmasın. Kaçıranlar içinde belirteyim sık sık indirim yapıyorlar.
Özel Sistem Uzmanlığı + IP Adresleri ve Bilgisayar Ağları
Daha ilk videoda anladım ki çok kaliteli ve herkesin anlayacağı bir incelikte anlatılmış. Ve devam ettikçe hayran kalmaya başladım. Dersi 8.Videoda yarıda kesip sizinlede paylaşmaya karar verdim. Eğer ip adreslerine, ağ sistemlerine merakı olan var ise Şiddetle Tavsiye Ediyorum.
Yaklaşık 5 saat sonra indirim sona erecek almak isteyen kaçırmasın. Kaçıranlar içinde belirteyim sık sık indirim yapıyorlar.
Özel Sistem Uzmanlığı + IP Adresleri ve Bilgisayar Ağları