hoperlörleri telefona bağladım. İkiside stabil ses çıkarıyor sanırım bu omega beyin işaretledi yerdeki güç dönüştürücüsünde sorun varHoparlörün kendisi de bozuk olabilir. Anlamak için hoparlör kablolarını yer değiştir. Az ses de yer değiştirirse sorun hoparlördür.
yok abi normal güç dönüştürücüyü o şekilde yapmışlar takılan birşey yok ben çokda giremedim daha fazla zarar vermemek adınaMavi okla gösterdiğim parçalara kablo soketimi takılıyor?
hem radyo hem teyp de yapıyor kulaklık ile de aynı sorun varSol taraf ses kısıklığı radyo tarafında mı? Yoksa kaset çalar tarafında mı?
230-250v arası gelen gücü 10 yapan varya abi o işteGüç dönüştürücüsü ne demek
o zaman 220 volta bağlanan kablonun uçları buraya mı bağlanıyor .öyle ise kesinlikle o metallerin pasını temizleyin230-250v arası gelen gücü 10 yapan varya abi o işte
en iyisi satıyım bunu yeni bişey alıyım bende şok oldum içi bomboşo zaman 220 volta bağlanan kablonun uçları buraya mı bağlanıyor .öyle ise kesinlikle o metallerin pasını temizleyin
Ne biçim cihazmış adam arada hortumla falanmı yıkamış acaba? Her yerde pas var
yok abi ya tek tarafdan ses çıkıyor retro falan yazarımkristali temizleyip aynı kaseti takın sesin ne kadar değiştiğini görünce satmazsınız
Bu hortumla yıkama işini siz yapmadınız değilmi?
bi ara toplarmıyım düşündüm ama @Sercan abi yüzünden gaza geldim iyi vida yuvasını uhuyla yapıştırabildimSatma restorasyon videosu yap
Hiç alakasız yerlerde de pas var .Kesin dükkanı su bastı yada tavandan su aktı falanMuhtemelen içinde eski kullanıcıda pilleri akmış.
Yalnız hiç feedback almıyoruz @nt
kristal temizlendimi? 220 uçları(o mavi okla gösterdiklerim) temizlendimi.Lastiklerdeki ıslaklıklar silindimi?