sıcak hava tabancası ile söküm yapmak için flax bulamıyorum

AMTECH NC-559 arattır, tam senin bahsettiğin işin flux'ıdır kendisi. Türkiye'de çakması çok yaygın, ama çakması bile hiç olmamasından iyi iş görüyordur.

Bu arada amtech amerikan türkiyeye gönderim yapıyormuş. Kargo masrafını görmek için bir sipariş oluşturdum. Çok tuzlu oluyor ama yinede bilgi amaçlı paylaşayım istedim. Tabii bunun dışında bir de gümrük derdi var :) .

Amtech Direct
amtech.png

amtech-cargo.png

Yurtdışından söylenmesi gerekirse aliexpress daha mantıklı amerikadaki satış siteleri dolar bazlı olduğu için bizi baya zora sokar

Yurtdışından söylenmesi gerekirse aliexpress daha mantıklı amerikadaki satış siteleri dolar bazlı olduğu için bizi baya zora sokar
Ben orjinallik açısından söyledim. Yoksa oradakilerde sahtedir zaten. Ve kargo gümrük derken buradakinden daha phalıya gelir muhtemelen. Kimsenin gidip amerikadan sipariş vereceğini düşünmüyorum zaten. Sadece bilgi amaçlı paylaşmıştım. Orjinallik kaygısı yoksa trden almak daha mantıklı olur diye düşünüyorum. Ayrıca paramızın değeri neredeyse yerle yeksan olduğu için artık aliexpresste eskisi gibi ucuz değil bizim için, birde üstüne kargo+gümrük eklenince iyicene pahalı oluyor.

Çevrimiçi üyeler

Forum istatistikleri

Konular
7,727
Üyeler
3,119
Son üye
İsmail16

Son kaynaklar

Son profil mesajları

Python Geliştirmeye eklediğim yapay zeka sunucusu, yeni başlayanlar için roket etkisi
Bir insanın zeka seviyesinin en kolay tesbiti, sorduğu sorulardır.
yapay zeka interneti yedi bitirdi, arama motoru kullanan, forumlara yazan kaldı mı ?
Freemont2.0 herbokolog Freemont2.0 wrote on herbokolog's profile.
nick iniz yakıyor
:D
az bilgili çok meraklı
Back