Plaket eritmede kullanacağım asit kabına bir kapak yapmak istiyorum. Kapağı vidayla sıkacağım, ama asitin dışarı akmaması için kapak ile kabın birleştiği yere bir çeşit sıvı conta uygulamak istiyorum. Aslında silikon belki olabilir, ama biraz daha viskozitesi düşük olan birşey olmalı ki düzgün bir şekilde yayılsın ve kapak üzerine örtüldüğünde kapağın her yeri contaya değsin istiyorum. Bu şekilde kullanılabilecek bir sıvı conta var mıdır?
LOCTITE ürünlerine biraz baktım ama gördüğüm şeyler hep yapıştırıcı gibi. Mesela motor manifold kapağının altına sürülüyor ve kapak kapatılıyor, ve tekrar tamir gerekmedikçe de açılmıyor. Bana gereken şey, kuruduktan sonra kauçuk kıvamında olacak ve sürüldüğünde de düzgün yayılacak.
LOCTITE ürünlerine biraz baktım ama gördüğüm şeyler hep yapıştırıcı gibi. Mesela motor manifold kapağının altına sürülüyor ve kapak kapatılıyor, ve tekrar tamir gerekmedikçe de açılmıyor. Bana gereken şey, kuruduktan sonra kauçuk kıvamında olacak ve sürüldüğünde de düzgün yayılacak.