Yapay Zeka, Nesne Tanıma gibi konularda yeni bir ana başlık açılabilir mi

Selamlar. Yapay zeka ile ilgili olarak işyerinde bir sanal deneme ortamı oluşturma düşüncem var. Ama konuya nereden başlanması gerektiğini, fiziksel altyapının nasıl olması gerektiğini, yazılım kısmında başlangıç ve ileri kısımlarda nelerin olması gerektiği hakkında bilgi edinmek istiyorum. Bu konularda çok şeyler yazılıp çizilmekle beraber derli toplu bilgiye ulaşmak oldukça zor oluyor. Yazılım geliştirme başlığı altında acaba yapay zeka, nesne tanıma, yapay sinir ağları, big data, parallel computing, clustering gibi konularla ilgili bir alt başlıkta toplanmak üzere bir bölüm açmak mümkün müdür? Bu konularla ilgili bilgisi olanlardan çok şey öğreneceğimize inanıyorum. Geleceğimize önemli etkileri olacak konular olacağını düşünüyorum. Saygılar.

Yapay zeka ile ilgili bir alt bölüm açabiliriz yazılım geliştirme başlığı altında. Hepimiz YZ kullanıcısıyız, ama programlama konusundaki çalışmalar istenen seviyede değil.

Nesne tanıma, sinir ağları ve paralel programlama konusunda ise ayrı ayrı başlıklar açıp kalabalık yaratmak en azından şimdilik gerekli değil gibi. O konuda yeterince içerik olursa ayrı başlıklar açabiliriz.

Yapay zeka ile ilgili bir alt bölüm açabiliriz yazılım geliştirme başlığı altında. Hepimiz YZ kullanıcısıyız, ama programlama konusundaki çalışmalar istenen seviyede değil.

Nesne tanıma, sinir ağları ve paralel programlama konusunda ise ayrı ayrı başlıklar açıp kalabalık yaratmak en azından şimdilik gerekli değil gibi. O konuda yeterince içerik olursa ayrı başlıklar açabiliriz.
Hepsi birbirleri ile yakın ilişkili konular aslında. Tek başlık bile işe yarar sanırım. Siteyi de karma karışık hale getirmek doğru değil. Teşekkürler.

Altkonular arasında graph ilişkisi olunca agaç sıralaması bir noktadan sonra verimli olmuyor.
Belki konulara kolay ulaşılması için etiketleme yapılabilir.

Altkonular arasında graph ilişkisi olunca agaç sıralaması bir noktadan sonra verimli olmuyor.
Belki konulara kolay ulaşılması için etiketleme yapıl
Konu ile ilgili bilgim olmadığı için nasıl olması gerektiği hakkında fikir yürütemiyorum. Ama site telegramdaki gruplar gibi bir duruma dönüşme ihtimaline karşı bu konularda dikkatli olmakta yarar var. Ana başlıkların dikkatli seçilip fazla başlık olmamasında yarar var sanırım. Etiketleme işinin ne kadar verimli olacağını bilemiyorum. Sanırım faydalı olur. Ama sınıflandırma konusunda yine de ana konu başlıkları yararlı olur düşüncesindeyim. Bununla ile ilgili site yönetimi tabii daha tecrübe sahibidir.

Çevrimiçi personel

Forum istatistikleri

Konular
7,751
Üyeler
3,125
Son üye
EchoByte

Son kaynaklar

Son profil mesajları

Python Geliştirmeye eklediğim yapay zeka sunucusu, yeni başlayanlar için roket etkisi
Bir insanın zeka seviyesinin en kolay tesbiti, sorduğu sorulardır.
yapay zeka interneti yedi bitirdi, arama motoru kullanan, forumlara yazan kaldı mı ?
az bilgili çok meraklı
Prooffy semih_s Prooffy wrote on semih_s's profile.
Merhaba, sizden DSO2C10 hakkında bilgi rica ettim. Yanıtlarsanız sevinirim...
Back