Abi yanlış yere bakmadıysam EEVBlog SMF forum kullanıyor biz Xenforo. Ayrıca onların sitesi yabancı bizimki Türk. Yani araklasan da sorun olmaz, istesen de verirler. Hatta onlarda Simple Machines sitesinden pack indirmiş olabilir. Hatta aynı pack'i bir çok kişi de kullanıyor olabilir.EEVBlog'daki emojileri bilmiyorum göreniniz var mı, teknik bir foruma çok uygun şeyler biraraya getirmişler. Bunun gibi konumuza uygun emojileri nereden bulabiliriz? EEVBLog'dakileri istesem araklayabilirim de bunu yapmam
Sor abi vermezse de kendimiz yapmaya çalışırız.Bu forum da ilk oluştuğunda SMF idi. Sonradan XenForo'ya geçirdim ben. EEVBlog o emojileri özel olarak grafik tasarımcısına yaptırmıştır, hazır olarak SMF ile gelen emojilerde yoktu o. Aslında sorabilirim Dave Jones'a belki verir
Sor abi vermezse de kendimiz yapmaya çalışırız.
Ben düz mantık olarak şöyle düşündüm. Bizim foruma uyumlu rast gele bir paket indiririz, o paket içindeki emojileri image'lerini kendi ürettiklerimiz ile değiştiririz ve kısa kodlarını da (Örn; :s: gibi) kendi istediğimiz gibi oluştururuz olur biter.
Vallahi çok emoji sıkıntısı çekiyorum burada. Bazen Yamyam abi yüzünden kafamı duvara vurasım geliyor ama emoji yok
Abi ben bakamıyorum, indiremiyorum. Lisanslı kullanıcı olmak lazımmış. Sen indir bana gönder dosyayı bir bakayım. Becerebilirsek transistör emojisi bile koyarızYukarıdaki linklere ayrıntılı bakmamız lazım işe yarayan birini seçtikten sonra onu foruma eklemek çok kolay.
Abi ben bakamıyorum, indiremiyorum. Lisanslı kullanıcı olmak lazımmış. Sen indir bana gönder dosyayı bir bakayım. Becerebilirsek transistör emojisi bile koyarız
Valla ben uğraştım indirme linkini vermedi bir türlü. Yukarısında "ekli dosyaları görmek için lisanslı kullanıcı olmanız gerekli" yazıyor.O nasıl şey yav? Parayı vermeden baktırmıyorlar mı? Önce bir paket beğenelim lisansını alırım ben.