Recent content by ag35

  1. ag35

    LED güç kaynağı tamir

    telefon tamircileri , kalıp sreyi ya da çakmak gazı ile devreyi dondurup , enerji veriyorlar , Ilk eriyen yerlerde komponentı buluyorlar , sıfır elektronik bilgisi ile sök tak yapıyorlar. Kıvılcım atarsa yanma ihtimali yüksek .Fakat kart ile oksitlenme yapmayan , ve yangın tehlikesi içermeyen...
  2. ag35

    Arduino Kontrollü Sütunlu Matkap Lazım

    kuş gözünü rijitliğin az oldugu bir frame içerisine sabitle , kuş gözünün kolunu del , ve alt kısmı da del , ister dişli , bende ilk etapta makara ile palanga sistemi ile yükü azalt , en alt kısma da yüksek torklu , belki araç silecek motoru koyabilirsin . Hesaplamaları yapıp kol üzerinden...
  3. ag35

    Çelik işleyebilen mini CNC projesi

    merhabalar proje ne oldu ne durumda acaba ? bende iot merakı ve sanayide birşeyler yaptıramama yüzünden cnc yapmaya karar verdim . tam model kestiremedim ama yavaş yavaş şekillendiriyorum . Elektronik ve yazılım kısmını hallettim , mekaniği netleştirmeye calışıyorum.
  4. ag35

    Türkçe Programlama dili şaka değil

    Böyle şeylerle zaman kaybetmeyin ,mumkunse klavyenizi ve bilgisayar dilinizi de ingilizce yapın. Türkçe karakter e genel karakter hataları yüzünden hatalarla karşılaşmazsınız. Programlamayi olduğu gibi kabul edip , ilerlemeyi seçin.

Forum istatistikleri

Konular
5,917
Mesajlar
100,987
Üyeler
2,502
Son üye
FURKAN1

Son kaynaklar

Son profil mesajları

Lyewor_ wrote on taydin's profile.
Merhabalar. Elektrik laboratuvarınız varsa bunun hakkında bir konunuz var mı acaba? Sizin laboratuvarınızı merak ettim de :)
Lyewor_ wrote on taydin's profile.
Merhabalar forumda yeniyim! Bir sorum olacaktı lcr meterler hakkında. Hem bobini ölçen hemde bobin direnci ölçen bir lcr meter var mı acaba?
gruptaki arkadaşlara selamlar. sıteyi bu gün fark ettim. Asansör için 2x7 segment LCD gösterge üretmek istiyorum. acaba bu sayfadaki arkadaşlardan destek alabilirmiyim. LCD nin mantık açılımı ektedir.
deneyci wrote on TA3UIS's profile.
Selam.
Amatör telsiz lisansı nasıl alınıyor?
Lisansı olmayanı forumlarına almıyorlar. :)
Bilgi alamıyoruz.
m.white wrote on Altair's profile.
İyi akşamlar.Arabanız ne marka ve sorunu nedir.Ben araba tamircisi değilim ama tamirden anlarım.
Back
Top