Recent content by ninecastle

  1. N

    30V-3A Güç Kaynağı(Demonte)

    @taydin Timur abi vallahi ne göz varmış sende foruma katıldığımda diğer üstatlarımda Timur abi el atsın dediler sen el atınca düzeldi belki 5 defa baktığım devrede hata yok deyip kendimi yiyordum. Dediğin gibi çıkıştan aldığım feedbacki opampın evirenine verdim bir diğeride opampın çıkışını R15...
  2. N

    30V-3A Güç Kaynağı(Demonte)

    @Sercan Abi kesinlikle haklısın çokta anlamıyorum lehimden baskı devre işinden. Basit gibi görünsede ciddi derecede iyi el becerisi istiyor. Dediklerinizi uygulayıp araştıracağım. Çok teşekkür ederim yorumunuz için.
  3. N

    30V-3A Güç Kaynağı(Demonte)

    Tamam Timur abi gece dediklerini hemen uygulayıp deneyeceğim.
  4. N

    30V-3A Güç Kaynağı(Demonte)

    Abi devreyi tekrar kurarım şu yasaklar kalksın tekrar denerimde multisimde neden potlar değişmiyor onu çözemedim :( Simulasyon Programında yaşanan sorun beni tedirgin ediyor.
  5. N

    30V-3A Güç Kaynağı(Demonte)

    Foruma yeni katılıp aranızda olmaktan mutluluk duyar, herkesin Bayramını en içten dileklerimle kutlarım. Uzun zamandır kafaya koyduğum güç kaynağı yapımına electrolabs'ın paylaşmış olduğu (piyasdaki demonte) devreyi kurarak başlamak istedim. Bu devre bildiğiniz üzere çok kişi tarafından...

Forum istatistikleri

Konular
5,902
Mesajlar
100,750
Üyeler
2,498
Son üye
TaKo

Son kaynaklar

Son profil mesajları

Lyewor_ wrote on taydin's profile.
Merhabalar. Elektrik laboratuvarınız varsa bunun hakkında bir konunuz var mı acaba? Sizin laboratuvarınızı merak ettim de :)
Lyewor_ wrote on taydin's profile.
Merhabalar forumda yeniyim! Bir sorum olacaktı lcr meterler hakkında. Hem bobini ölçen hemde bobin direnci ölçen bir lcr meter var mı acaba?
gruptaki arkadaşlara selamlar. sıteyi bu gün fark ettim. Asansör için 2x7 segment LCD gösterge üretmek istiyorum. acaba bu sayfadaki arkadaşlardan destek alabilirmiyim. LCD nin mantık açılımı ektedir.
deneyci wrote on TA3UIS's profile.
Selam.
Amatör telsiz lisansı nasıl alınıyor?
Lisansı olmayanı forumlarına almıyorlar. :)
Bilgi alamıyoruz.
m.white wrote on Altair's profile.
İyi akşamlar.Arabanız ne marka ve sorunu nedir.Ben araba tamircisi değilim ama tamirden anlarım.
Back
Top