aliexpressten wafer almak

czorgormez

Temporary user
bir arkadaşım hediye etti. çinde satılıyormuş. bunlar herhalde testleri geçemeyen chipler. çünkü kesimleri rastgele değil kenarları çok temiz ve chipleri tam ayırıyor. oldukça büyük tek chip waferlar da var. ne oldukları tabi meçhul bir yazı vs göremedim. mikroskopta bakıp oynamak için ideal. chipler içine hafif yapışkan bir jel sıkılmış kutuda geliyor. ortadaki çok iyi yapışmıştı onu sökemedim.

son fotodaki işaretli aralık 100 um, bunlar chiplerin kılıfa bağlandığı padler.

1744976886777.png

1744976924316.png

1744976956457.png

1744977493944.png

Son düzenleme:
Ne kadar guzel. Bir ara TI esantiyon kalem dagitmisti. Kalemin arkasi seffaf tup seklinde ve ici yag ile dolu. Yagin icinde de bir suru silikon kiymik. Kalemi ters duz edince cipler agir agir ucusuyordu. Desenler belli acilarda isigi kirilima ugratip gok kusagi renkler cikartiyordu.

Son düzenleme:
Ne kadar guzel. Bir ara TI esantiyon kalem dagitmisti. Kalemin arkasi seffaf tup seklinde ve ici yag ile dolu. Yagin icinde de bir suru silikon kiymik. Kalemi ters duz edince cipler agir agir ucusuyordu. Desenler belli acilarda isigi kirilima ugratip gok kusagi renkler cikartiyordu.
aslında ben eve/ofise dekorasyon için bir tane 8-10 inch wafer almak istiyorum. tablo gibi çerçeve içine koyup duvara asıcam. aliexpresste baya ucuza var (15-20 usd) ama kırılmadan gelir mi ona emin olamadım.

bir arkadaşım hediye etti. çinde satılıyormuş. bunlar herhalde testleri geçemeyen chipler. çünkü kesimleri rastgele değil kenarları çok temiz ve chipleri tam ayırıyor. oldukça büyük tek chip waferlar da var. ne oldukları tabi meçhul bir yazı vs göremedim. mikroskopta bakıp oynamak için ideal. chipler içine hafif yapışkan bir jel sıkılmış kutuda geliyor. ortadaki çok iyi yapışmıştı onu sökemedim.

son fotodaki işaretli aralık 100 um, bunlar chiplerin kılıfa bağlandığı padler.

41452 eklentisine bak

41453 eklentisine bak

41454 eklentisine bak

41455 eklentisine bak
Hangi mikroskobu kullanıyorsunuz?

Hangi mikroskobu kullanıyorsunuz?
bu celestronun aslında çok eski ve dandik bir mikroskobu tek avantajı kalibrasyonlu 0.01mm çözünürlükte ölçüm yapabilmesi.

Çevrimiçi üyeler

Forum istatistikleri

Konular
7,626
Üyeler
3,082
Son üye
futti133

Son kaynaklar

Son profil mesajları

Python Geliştirmeye eklediğim yapay zeka sunucusu, yeni başlayanlar için roket etkisi
Bir insanın zeka seviyesinin en kolay tesbiti, sorduğu sorulardır.
yapay zeka interneti yedi bitirdi, arama motoru kullanan, forumlara yazan kaldı mı ?
Freemont2.0 herbokolog Freemont2.0 wrote on herbokolog's profile.
nick iniz yakıyor
:D
az bilgili çok meraklı
Back