Akıllı evin akılsızlığı!

Ben hala çevirmeli telefon kullanıyorum. :)
Daha önceki elektronik olanların hepsi çöp oldu yıldırım yüzünden.
Yakınlara düşse bile bozuluyorlar.

Çevirmeli arama uyumluluk açısından hala destekleniyor. (Pulse dialing).
Denemek için telefon mandalıyla numara gönderilir.

0 çevirmek için 10 defa pıtıpıtı yapılır. 1 için 1 defa.. her numara arası 0.5sn bekleyin. Darbenin minimum maksimum süresine dikkat edilir. Elle çevrilebiliyor. Denemiştim

Büyük ihtimalle santral değişimi sorun olmayacaktır.

Dialling 1 would send one pulse, 2 would send two pulses and so on to 0 which sends 10 pulses. Between each digit is an interdigit time of approximately 700ms. Therefore the time to send digits depends upon the digits dialled. 1 taking 100ms to 0 taking 1sec.

Son düzenleme:
Yeri gelmisken bir bilmece.

1 pals gelince 1 nolu role, 2 palse gelince 2 nolu role 3 palse gelince de 3 nolu role cekecek.

Bu isi sadece rolelerle tasarlayin.

Çevirmeli arama uyumluluk açısından hala destekleniyor. (Pulse dialing).
Denemek için telefon mandalıyla numara gönderilir.

0 çevirmek için 10 defa pıtıpıtı yapılır. 1 için 1 defa.. her numara arası 0.5sn bekleyin. Darbenin minimum maksimum süresine dikkat edilir. Elle çevrilebiliyor. Denemiştim

Büyük ihtimalle santral değişimi sorun olmayacaktır.
Bazı binalara bakır kablo gelmiyor. Modem ya da fiber / bakır kablo dönüştürücü üzerinden bu hizmeti veriyorlar. Onlarda çalışmıyor, en azından bende çalışmıyor.

Forum istatistikleri

Konular
8,197
Üyeler
3,261
Son üye
msrc

Son kaynaklar

Son profil mesajları

erdemtr55 taydin erdemtr55 wrote on taydin's profile.
Merhaba Taydin bey,
Gruba spms serisi yapıcak mısınız?
ben 3 sargılı toroid ile 2 adet flyback sürücek bir devre yapmayı düşünüyorum.size soracak sorularım vardı?
Mutluluğun resmi illa güzel çizilmiş tablo olmak zorunda değil.Bazen basit bir çizgi,doğru bir renk,yada küçük bir detay
Python Geliştirmeye eklediğim yapay zeka sunucusu, yeni başlayanlar için roket etkisi
Bir insanın zeka seviyesinin en kolay tesbiti, sorduğu sorulardır.
yapay zeka interneti yedi bitirdi, arama motoru kullanan, forumlara yazan kaldı mı ?
Back