C++ vs code

melihcant28

Yeni Üye
Selamün aleyküm dostlarım.Ben C++ öğrenmeye başladım az ilerledim araştırdıkça sfml vulkan assimp vb kütüphaneleri öğrendim bunları kurmayı denedim olmadı linkledim vs akla ne gelirse yaptım görmüyor include ve lib src dosyaların yollarınıda verdim yok abi yok yardımcı olursanız sevinirim

Öncelikle IDE yi kurduktan sonra örnek programları derleyebilecek duruma gelmen lazım. Bu noktaya gelmeden sıfırdan bir program oluşturmanın bir anlamı olmaz. IDE ile beraber gelen en temel örneği derle, muhtemelen blink yapan bir programdır. Bu blink programını derle ve kart üzerinde çalışır hale getir. Sonra da resimlerini at görelim :)

Öncelikle IDE yi kurduktan sonra örnek programları derleyebilecek duruma gelmen lazım. Bu noktaya gelmeden sıfırdan bir program oluşturmanın bir anlamı olmaz. IDE ile beraber gelen en temel örneği derle, muhtemelen blink yapan bir programdır. Bu blink programını derle ve kart üzerinde çalışır hale getir. Sonra da resimlerini at görelim :)
Tam anlamadim sey ile baslicam sfml ile 2d oyun yapmak is
Ne yapmam lazim yani sfml yi kuramadim daha onlari kuramam abi bir kursam ah 2d 3d oyun yapicam birde gomülü sistemlere giris yapardim

Eğer sorun SFML ile ise, malesef kullanmadım şimdiye kadar, bir bilgim yok malesef.

SFML yi araştırdıkça gözlemlerini konuya yazmaya devam et. C++ programa kütüphaneyi tanıtma aşamasında veya kullanma aşamasında yardımcı olabilirim.

SFML yi araştırdıkça gözlemlerini konuya yazmaya devam et. C++ programa kütüphaneyi tanıtma aşamasında veya kullanma aşamasında yardımcı olabilirim.
teşekkür ederim linkini attığın C++ kitaplarını öğreniyorum bazılarını atladım tabikide konu olarak pointerlerda fazla kalmadım vs teşekkürler taydın abi.Sorun olursa yazarım.

Forum istatistikleri

Konular
8,280
Üyeler
3,287
Son üye
Leon74

Son kaynaklar

Son profil mesajları

erdemtr55 taydin erdemtr55 wrote on taydin's profile.
Merhaba Taydin bey,
Gruba spms serisi yapıcak mısınız?
ben 3 sargılı toroid ile 2 adet flyback sürücek bir devre yapmayı düşünüyorum.size soracak sorularım vardı?
Mutluluğun resmi illa güzel çizilmiş tablo olmak zorunda değil.Bazen basit bir çizgi,doğru bir renk,yada küçük bir detay
Python Geliştirmeye eklediğim yapay zeka sunucusu, yeni başlayanlar için roket etkisi
Bir insanın zeka seviyesinin en kolay tesbiti, sorduğu sorulardır.
yapay zeka interneti yedi bitirdi, arama motoru kullanan, forumlara yazan kaldı mı ?
Back