1 kumanda birden çok röleye bağlanabilir mi?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan F3AR
  • Başlama tarihi Başlama tarihi

F3AR

Yeni Üye
Merhabalar ben Uğur 20 yaşındayım. yeniyim aranıza şimdi katıldım, bilgim yok o yüzden lütfen maruz görün:tamam2:
Hobi amaçlı elektronik şeylerle uğraşmayı seviyorum, kumanda ve röle kartları ile ev ve bahçeye bir şeyler yapmayı planlıyorum. Soracağım şeyle ilgili aslında biraz araştırdım videolar izledim fakat bulamadım sizlere sormak istedim, Ve çok soru sorup kafanızı şişireceğim:dans2:
https://www.n11.com/urun/5-30v-kabl...-433-mhz-24v-12v-5v-43687465?magaza=fofltdsti kumanda tasarımını beğendiğim için ve rölenin 5v olmasından dolayı bu ürünü almayı düşünüyorum.
Sorularım şunlar;
1.Röle kartını bir pil ile besleyebilirim değil mi(örn 9v)? Kullanım içinde güç kaynağı düşünüyorum(powerbank vb)Led gibi şeyler yakmak için.
2. Ayrı olarak 3 adet daha aynı model röle kartı alarak kumandanın her bir tuşunu 4 röle kartı ile eşleştirebilir miyim?(Farklı yerlerde kullanmak ve tek kumandadan kontrol edebilmek için)

Bu 2 soruma cevap arıyorum ekstra bilgi verirseniz de çok çok sevinirim herkese Hayırlı Geceler:tamam1

1.Röle kartını bir pil ile besleyebilirim değil mi(örn 9v)? Kullanım içinde güç kaynağı düşünüyorum(powerbank vb)Led gibi şeyler yakmak için.
Foruma hoşgeldiniz.
Evet çalıştırabilirsin fakat özellikle rölenin çekili kaldığı durumda çok akım çekilir ve pil hemen biter. Verimli olmaz yani.
2. Ayrı olarak 3 adet daha aynı model röle kartı alarak kumandanın her bir tuşunu 4 röle kartı ile eşleştirebilir miyim?(Farklı yerlerde kullanmak ve tek kumandadan kontrol edebilmek için)
Evet bu ve daha fazlası yapılabiliyor. Aşağıdaki aliexpress sayfasında kumanda silme ve tanıtmanın, ayrıca çalışma modlarının nasıl konfigüre edileceği anlatılıyor.

Son düzenleme:
Foruma hoşgeldiniz.
Evet çalıştırabilirsin fakat özellikle rölenin çekili kaldığı durumda çok akım çekilir ve pil hemen biter. Verimli olmaz yani.

Evet bu ve daha fazlası yapılabiliyor. Aşağıdaki aliexpress sayfasında kumanda silme ve tanıtmanın, ayrıca çalışma modlarının nasıl konfigüre edileceği anlatılıyor.

Hoşbuldum çok teşekkür ederim, o halde bir adaptöre ihtiyacım olacak, attığınızı hemen inceliyorum şimdi:tamam1

Forum istatistikleri

Konular
7,234
Üyeler
2,922
Son üye
Spacetr

Son kaynaklar

Son profil mesajları

Freemont2.0 herbokolog Freemont2.0 wrote on herbokolog's profile.
nick iniz yakıyor
:D
Freemont2.0 posta Freemont2.0 wrote on posta's profile.
Merhabalar :)
az bilgili çok meraklı
Prooffy semih_s Prooffy wrote on semih_s's profile.
Merhaba, sizden DSO2C10 hakkında bilgi rica ettim. Yanıtlarsanız sevinirim...
Unal taydin Unal wrote on taydin's profile.
Timur Bey, Arduino kontrollü bir akü şarj cihazı yapmaya çalışıyorum. Aklımdaki fikri basit bir çizim olarak konu açmıştım. Özellikle sizin fikirlerinizi çok önemsiyorum.
Back