Arkadaşlar 1998 model A3 bir aracım var kumanda ile açma kapatma yapmak için kumandayı alıcı cihazın dibine kadar sokmam gerekiyor aksi takdirde çalışmıyor alıcı cihazı söktüm anakart elimde fakat hangisinin alıcı cihaz olduğunu anlamadım fotoğraf ekliyorum yardımcı olursanız çok sevinirim. Kumandanın ölçümünü yaptırdım ve pilleri değiştirdim bir sorun olmadığını söylediler. Kendim sanayi esnafıyım, bu tarz problemlerde ve araç eskiyse; pek umursamıyorlar ve anlamıyorlar o yüzden uğraşma çalışan mekanizmayıda bozarsın diyip geçiştiriyorlar. Sizce sorun yinede kumanda da mı ?
Not: Bu model audi, volkswagen grubu araçların kilit sistemi hava ile çalışıyor kumandadan komut geliyor hava kompresörü hava basıyor belli bir basınca ulaştığında kompresör duruyor ve kapatma açma işlemi gerçekleşmiş oluyor. 2. fotoğrafdaki sağda 3 vidası olan cihaz kompresör. Yardım edebilecek varsa çok sevinirim herkese iyi forumlar
Not: Bu model audi, volkswagen grubu araçların kilit sistemi hava ile çalışıyor kumandadan komut geliyor hava kompresörü hava basıyor belli bir basınca ulaştığında kompresör duruyor ve kapatma açma işlemi gerçekleşmiş oluyor. 2. fotoğrafdaki sağda 3 vidası olan cihaz kompresör. Yardım edebilecek varsa çok sevinirim herkese iyi forumlar