Google translate Turkceyi ogrenemedigi icin ben de Tarzan gibi yaziyorum. Boyle yazinca anlayip cevirebiliyor.
Sıcak hava rezistansı olduğu gibi kalsa triaca hiç dokunulmasa sadece rezistans hattı üzerine bir tane daha voltaj katlayıcı kullanılsa nasıl olur?
Rehineleri takas yapabilseniz iki taraf içinde ortada sorun kalmazBende hazırda 110V ile çalışan bir JCD 8898 var. Zamanında almıştım 220V a dönüştürmek için Şu anda yatıyor. İstersen rezistans değerlerini karşılaştırabiliriz.
Yakinlarda Kanada'ya gidip donecek biri varsa olur. Gerci Kanada dedigin yerde 10 milyon Km2. Diger ucuna giderse 3.000 Km yol yapmasi gerek degisim icin.Rehineleri takas yapabilseniz iki taraf içinde ortada sorun kalmaz
Fransız değil mi adam Kanada nerden çıktıYakinlarda Kanada'ya gidip donecek biri varsa olur. Gerci Kanada dedigin yerde 10 milyon Km2. Diger ucuna giderse 3.000 Km yol yapmasi gerek degisim icin.
Ilk mesajda yazmis ya Kanadaliyim diye iste, Québec'lidir Fransizca konustuguna gore. Tabii bu durum Kanada Québec'e tasinmis bir Fransiz olmasina da engel degil.Fransız değil mi adam Kanada nerden çıktı
Dans le premier message, il a dit qu’il était Canadien, qu’il venait du Québec et qu’il parlait français. Bien sûr, cela ne l’empêche pas d’être un Français qui a déménagé au Québec, au Canada. :refroi :ez savoir que le Québec vous géa
Orijinal zener degeri kac Watt ki? 1W ile degistirilse kurtarir mi acaba?Hmm demek elektronik devre 120 ve 240 V modelde aynı. Bu durum aslında 220 V da çalışırken neden 5 V zenerin çok çabuk bozulduğunu açıklıyor. 120 V da zener akımı makul seviyede olurken, 240 V da tabi iki katına çıkıyor. Hem benim kartta, hem de forumdaki başka üyenin kartında aynı 5 V zener gitti.
Orijinal zener degeri kac Watt ki? 1W ile degistirilse kurtarir mi acaba?
Combien de watts est la valeur d’origine du zener ? Je me demande si cela économiserait s’il était remplacé par 1W ? :d usun2 :