ARIYORUM 40x27xH(5-6-7) cm hilti çantası

nt

Emekli
Katılım
21 Nisan 2023
Mesajlar
1,215
selam ! şu dış kabugu parçalanmış laptopa yeni bir kasa yapmak ıstıyorum hardcase fiyatları çok uçuk bende hilti ve ya başka bir alet çantasının uygun olabileceğini düşündüm elinizde bulunan kullanmadığınız bir canta varmı kozmetik olarak bir önemi yok zaten boya yapıcam sağlam olsun yeter benim için teşekkürler
 
Ahsaptan kendin calissan belki ortaya sanatsal bir sey cikar.
 
  • Haha
Reactions: nt
Notebooku hilti kasasina da monte etseniz yere dustugunde ayni hasar olusacak yine. Dis kasanin sert olmasi icine alacagi hasari azaltmiyor ki. Onun yerine orijinal cikma kasa ya da emitasyonun icine monte edip tasirken icinde kalin softcase olan tasima cantasi almak daha mantikli. Onunla yere dusse bile o aradaki sunger tabakasi soku emip hasari engelliyor.

Siz hilti kasasi alip anakarti ve ekrani ona vida ile monte ettiginizde o kasa celik bile olsa yere carptiginda tum soku icine yollayacak. Icindeki parcalarda yine hasar olusacak.

Soyle bir ornek vereyim. Arabanin kasasi ne kadar saglam olursa olsun icinde sizi koruyacak emniyet kemeri ve patlayan seylerden yoksa o darbeyi tum kemiklerinizde hissedip dagiliyorsunuz. Dis kasanin cok cok saglam olmasi icini korumuyor hic bir sekilde.

Noteboou korumak icin bir tane suna benzer kilif ya da kendi icinde hazir bunlardan olan sirt cantasi almak gerek.


Yok bu beni korumaz, ben cantayi havaya atip ucan tekme ile saga sola yolluyorum diyorsaniz da usttekinden bir tane alip asagidaki kamp cantasinin icine koyacaksiniz. Bunlar da korumazsa notebook kullanmayin. :D

 
Son düzenleme:
  • Beğen
Reactions: nt
bu hilti çantası zaten sadece iki kilit fazlası
 
Tamam bundan al, notebook u bunun icinde tasi istiyorsan ama once notebooku toplaman lazim. Parcalarini bunun icine tikistiramazsin.
 

Çevrimiçi personel

Forum istatistikleri

Konular
5,900
Mesajlar
100,731
Üyeler
2,498
Son üye
TaKo

Son kaynaklar

Son profil mesajları

Lyewor_ wrote on taydin's profile.
Merhabalar. Elektrik laboratuvarınız varsa bunun hakkında bir konunuz var mı acaba? Sizin laboratuvarınızı merak ettim de :)
Lyewor_ wrote on taydin's profile.
Merhabalar forumda yeniyim! Bir sorum olacaktı lcr meterler hakkında. Hem bobini ölçen hemde bobin direnci ölçen bir lcr meter var mı acaba?
gruptaki arkadaşlara selamlar. sıteyi bu gün fark ettim. Asansör için 2x7 segment LCD gösterge üretmek istiyorum. acaba bu sayfadaki arkadaşlardan destek alabilirmiyim. LCD nin mantık açılımı ektedir.
deneyci wrote on TA3UIS's profile.
Selam.
Amatör telsiz lisansı nasıl alınıyor?
Lisansı olmayanı forumlarına almıyorlar. :)
Bilgi alamıyoruz.
m.white wrote on Altair's profile.
İyi akşamlar.Arabanız ne marka ve sorunu nedir.Ben araba tamircisi değilim ama tamirden anlarım.
Back
Top