50" Tv için askı aparatı tavsiyesi

orijinal

Aktif Üye
Merhabalar, iyi yıllar.
50" Tv için askı aparatı tavsiyesi rica ediyorum.

İnternetten satın aldım, satış görselindeki başka bür ürün gönderdikleri bambaşka bir ürün.
İzmir Çankaya'dan baktım iyisi olsun diyorum gösterdikleri dizayn diye bir marka.
Varsa kaliteli tavsiye müteşekkir olurum.

Ben 55 lik tv için şunu almıştım memnunum.
Sonorous Surefix 545
Stoklarda kalmamış galiba, bulursanız çok sağlam bir ürün.
res_af328ce329af9d2bfa98413ab4b9e0b6.jpg

Alt modeli olarak şu var galiba stoklarda:

Tek kollu önermem, ben aldım taktım ama hiç güvenemedim sonra çift kollu çok daha sağlam bir model aldım 6 aydır duruyor sorunsuz.

Tek kollu önermem, ben aldım taktım ama hiç güvenemedim sonra çift kollu çok daha sağlam bir model aldım 6 aydır duruyor sorunsuz.
Sabit model satın aldık, iyi mi yaptık bilemedim? Önerilerdeki ürünlerde çevrilme avantajı var. Fakat sabitlenecek yer yutong olduğu için böyle bir karar verdik‍♂️

Sabit model satın aldık, iyi mi yaptık bilemedim? Önerilerdeki ürünlerde çevrilme avantajı var. Fakat sabitlenecek yer yutong olduğu için böyle bir karar verdik‍♂️
Eğer çevirmenin bir katkısı olmayacaksa en iyisi sabit modeller olur tabi. Benim için sağa sola çevirme gerekliydi, bir miktar da öne çekebilme ve geri itebilme istiyorduk, bu nedenle çift kollu hareketli sağlam bir model tercih etmiştim. Bauhaus'tan almıştım o zaman 2bin₺ gibi bişeydi.

Eğer çevirmenin bir katkısı olmayacaksa en iyisi sabit modeller olur tabi. Benim için sağa sola çevirme gerekliydi, bir miktar da öne çekebilme ve geri itebilme istiyorduk, bu nedenle çift kollu hareketli sağlam bir model tercih etmiştim. Bauhaus'tan almıştım o zaman 2bin₺ gibi bişeydi.
Çevrilme olsaydı iyi olurdu aslında fakat, duvar yutong olduğu için düşündürdü; saplamalarla sağlam olurdu ama yeni boyandığı için istenilmedi. Sizdeki ürün çok iyi bir ürün sanırım fiyatı bir hayli yükselmiş 5000₺ civarlarında.

Forum istatistikleri

Konular
7,242
Üyeler
2,925
Son üye
YusufAbali

Son kaynaklar

Son profil mesajları

Freemont2.0 herbokolog Freemont2.0 wrote on herbokolog's profile.
nick iniz yakıyor
:D
Freemont2.0 posta Freemont2.0 wrote on posta's profile.
Merhabalar :)
az bilgili çok meraklı
Prooffy semih_s Prooffy wrote on semih_s's profile.
Merhaba, sizden DSO2C10 hakkında bilgi rica ettim. Yanıtlarsanız sevinirim...
Unal taydin Unal wrote on taydin's profile.
Timur Bey, Arduino kontrollü bir akü şarj cihazı yapmaya çalışıyorum. Aklımdaki fikri basit bir çizim olarak konu açmıştım. Özellikle sizin fikirlerinizi çok önemsiyorum.
Back