Adobe illustrator bir çizgiyi uzatmak

taydin

Timur Aydın
Staff member
Katılım
24 Şubat 2018
Mesajlar
25,348
Yav bir saattir kafayı yiyorum, AI ile bir düz çizgi çizdim, bunun boyunu bir ucundan tutup uzatmam lazım. Ama mevcut açısı değişmeyecek, diğer ucu da bağlı olduğu yerde durmaya devam edecek. Yok, bir türlü yaptıramadım.

Benim ChatGPT de AI asistanım var, benden daha az biliyor işi. En son "senin iş olmaz" mealinde bir laf etti konuyu kapattı :mad: Bu kadar temel bir şeyin yapılabiliyor olması lazım, ama metodunu bir türlü bulamadım. İnternette önerilen yöntemler var ama benim işime yaramıyor. Mesela scaling yap diyor. Rakam girerek yapılması gereken birşey, bana o lazım değil, ben bir ucunu tutup başka bir yere "snap" etmem lazım.
 
Astute graphics eklentisinde var o özellik, ama o eklenti de baya pahalıydı, yenilemeyeceğim onu o yüzden ona alıştırmak istemiyorum kendimi. Zaten şu anda kurulu da değil, tekrar login et, indir, kur uğraşmak istemiyorum.
 
sorun snapping değil, sorun çizgiyi uzatma. Bir uzatabilsem snap edecek zaten.
 
Buldum şimdi. "Free Transform" yapmak gerekiyormuş. Tam kel alaka ...

 

Çevrimiçi üyeler

Forum istatistikleri

Konular
7,925
Mesajlar
130,986
Üyeler
3,173
Son üye
apnr

Son kaynaklar

Son profil mesajları

Mutluluğun resmi illa güzel çizilmiş tablo olmak zorunda değil.Bazen basit bir çizgi,doğru bir renk,yada küçük bir detay
Python Geliştirmeye eklediğim yapay zeka sunucusu, yeni başlayanlar için roket etkisi
Bir insanın zeka seviyesinin en kolay tesbiti, sorduğu sorulardır.
yapay zeka interneti yedi bitirdi, arama motoru kullanan, forumlara yazan kaldı mı ?
az bilgili çok meraklı
Back
Top