Airfel Digifel Condanse kombi patlamalı yanma ve ateşleme sorunu

SUB ZERO

Aktif Üye
Arkadaşlar merhaba. Belki bu kombiyi kullanıp kronik bu arızasına çözüm bulan vardır.
Bu kombi aldğımızdan beri patlamalı çalışıyor. Bir de genellikle ilk ateşleme başarısız 2.ateşleme başarılı oluyor.
Baca kontrol edildi temiz hava atık hava karışma söz konusu değil iyice kontrol edildi. Ateşleme ve iyonizasyon çubuğu temizdi yine temizlik yapıldı.
Bir tek olarak gaz valfi aklıma geliyor.
Servisle baş edemedik kaç defa geldi yapamadı bu kombi böyledir dedi gitti. Kombi 2 senelik. Sizin bir fikriniz var mı?

Konu hakkinda tecrubeli degilim sadece yorum yapacagim.

Yaptiginiz degisimlerden sonra sorun hala devam ediyorsa atesleme zamani ile ilgili bir sorun olabilir. Ilk atesleme ise yaramiyorsa atesleme erken oluyordur ya da gaz valfi gec aciliyordur.

Sema olsaydi bu konu uzerine daha uzun yazabilirim. Atesleme transformatorunu aktif eden sinyal hattinda bir RC filtre varsa bu RC degerleri kontrol edilebilir.

Boyle bir durum olup olmadigi semadan, sema yoksa PCB uzerinden takip edilebilir. Baktiniz olmuyor gaz valfini degistirmek de denenecekler arasinda.

servise değil direkt üreticiye ulaşarak sorunu bildirin. servisler genelde ezbere ve sık karşılaşılan sorunları bilir.

Çevrimiçi üyeler

Forum istatistikleri

Konular
7,293
Üyeler
2,946
Son üye
yigitmcr01

Son kaynaklar

Son profil mesajları

Freemont2.0 herbokolog Freemont2.0 wrote on herbokolog's profile.
nick iniz yakıyor
:D
Freemont2.0 posta Freemont2.0 wrote on posta's profile.
Merhabalar :)
az bilgili çok meraklı
Prooffy semih_s Prooffy wrote on semih_s's profile.
Merhaba, sizden DSO2C10 hakkında bilgi rica ettim. Yanıtlarsanız sevinirim...
Unal taydin Unal wrote on taydin's profile.
Timur Bey, Arduino kontrollü bir akü şarj cihazı yapmaya çalışıyorum. Aklımdaki fikri basit bir çizim olarak konu açmıştım. Özellikle sizin fikirlerinizi çok önemsiyorum.
Back