Aixun P3208 32V-8A ve Yapay Zeka İle Cihazları Kontrol Edin

Taçsız Kral Pele

Aktif Üye
Katılım
3 Aralık 2023
Mesajlar
534
Çinliler yine yapmış yapacağını. Gerçekten all in one cihaz olmuş özellikle tamirciler için.
Bir de sesli komutla havyadan tut güç kaynaklarını kontrol etme yapmışlar. Ahh ahh tek çalışırken ne büyük nimet.
Hey kardeş çıkış gerilimimi 28V akımı da 3.2A yapsana, havya sıcaklığım 324C olsun diyorsun oluyor düşünsenize.


 
Yapılmayacak bir şey değil. Nedenlerini ise sadece tahmin edebilirim.
Şahsen ben pot'tan memnunum ve onu tercih ederim. En azından bozulunca nereye bakabileceğimi bilirim.
Gençler mühtemelen sever bu fonksyonu, toplumun dikkatini ise hype tarzı bu uygulama kendisine çekmekte başarılı olur.
 
Artık öyle bir devire geldik ki, ürünlerde gerçekte yapılması gereken iyileştirmeler yerine hep gereksiz göz doldurmaca iyileştirmeler yapılıyor. Şimdiye kadar sesli komut vermek istediğim hiçbir cihazım olmadı, ben almayayım :)

Ben tam 2000 dolarlık FPGA kartı üzerinde çalışırken komşu "24 Volt" diye bağırırsa kartımın havaya uçmasını istemiyorum. Yanlış anlayıp istemediğim voltajı vermesi, hiç anlamayıp beni sövdürüp günaha sokması da cabası.
 
Bir şeylerin çalışması için bir yere sürekli bağlı olması pek bana göre değil. Cihaz localde veya standalone olarak bu işlevleri yaparsa başka tabi.
 

Forum istatistikleri

Konular
7,439
Mesajlar
125,422
Üyeler
3,024
Son üye
fatih taşıyan

Son kaynaklar

Son profil mesajları

Bir insanın zeka seviyesinin en kolay tesbiti, sorduğu sorulardır.
yapay zeka interneti yedi bitirdi, arama motoru kullanan, forumlara yazan kaldı mı ?
Freemont2.0 herbokolog Freemont2.0 wrote on herbokolog's profile.
nick iniz yakıyor
:D
Freemont2.0 posta Freemont2.0 wrote on posta's profile.
Merhabalar :)
az bilgili çok meraklı
Back
Top