Amfi yardım

slymngvn

Yeni Üye
Selamün aleyküm hayırlı bayramlar arkadaşlar 100 +100 w hoparlörler bu cihazı alsam verim alabilirmiyim tamamen. Yada elimde trident av-831a amfi var fakat bana veren arkadaş çalışmıyor dedi hatta kendim aldım fişe taktım Cat diye ses geldi ekran gitti. Veren kişide de aynısi olmuş. Tridentiin sizce ne sorunu vardır yani masrafi degermi yaptırmaya

Ekler

• IMG_20250330_180411.jpg
    IMG_20250330_180411.jpg
    586.5 KB · Görüntüleme: 34
  • IMG_20250330_170939.jpg
    IMG_20250330_170939.jpg
    1.6 MB · Görüntüleme: 31
  • Screenshot_2025-03-30-17-34-21-555_com.vivaldi.browser.jpg
    Screenshot_2025-03-30-17-34-21-555_com.vivaldi.browser.jpg
    258.9 KB · Görüntüleme: 31
Eğer elinde multimetre ve elektronik el aletleri varsa, Trident'i tamir etmek için ayrı konu aç, içindeki kartların resimlerini çek ve tamir etmeye çalışalım. Eğer güç kaynağı arızası varsa, ya tamir edilebilir yada uygun alternatif güç kaynağı takılabilir belki. Ama hoparlör çıkış katı arızalı ise, o komponenti de piyasada bulamıyorsan tamir edilmesi mümkün olmaz. Yan tamamen arızanın tespit edilmesine göre değişir cevap.

Bir de şunu belirteyim, oradaki hoparlörler 100W değildir. Evde kullanacaksan güçlerin düşük olması hiç sorun değil, önemli olan hoparlörde bir problem olmasın. Mesela sürtme varsa bobininde berbat ses verir. Mümkün ise dinleyerek al.

Eğer elinde multimetre ve elektronik el aletleri varsa, Trident'i tamir etmek için ayrı konu aç, içindeki kartların resimlerini çek ve tamir etmeye çalışalım. Eğer güç kaynağı arızası varsa, ya tamir edilebilir yada uygun alternatif güç kaynağı takılabilir belki. Ama hoparlör çıkış katı arızalı ise, o komponenti de piyasada bulamıyorsan tamir edilmesi mümkün olmaz. Yan tamamen arızanın tespit edilmesine göre değişir cevap.

Bir de şunu belirteyim, oradaki hoparlörler 100W değildir. Evde kullanacaksan güçlerin düşük olması hiç sorun değil, önemli olan hoparlörde bir problem olmasın. Mesela sürtme varsa bobininde berbat ses verir. Mümkün ise dinleyerek al.
Abi Trident açıldı kondansatör yanmış ikitane telleri ikiye ayırdım açılıyor fakat hoparlör bağladım ses gelmiyor. Hoparlör sağlam öncesinde çalışıyor. Ne gibi sorun olabilir

Hoparlör bende elimde abi. Evde kullanacağım verim alirmiyim bu amfiden alsam egerki Trident tamir olmazssa

Ekler

• Screenshot_2025-03-30-17-34-21-555_com.vivaldi.browser.jpg
    Screenshot_2025-03-30-17-34-21-555_com.vivaldi.browser.jpg
    258.9 KB · Görüntüleme: 6

Yarın tamire götüreceğim inşallah olur abi. Yeni birşey almaktansa tridenti yaptırmak daha mantıklı gibi

Forum istatistikleri

Konular
7,528
Üyeler
3,053
Son üye
xo88name

Son kaynaklar

Son profil mesajları

Python Geliştirmeye eklediğim yapay zeka sunucusu, yeni başlayanlar için roket etkisi
Bir insanın zeka seviyesinin en kolay tesbiti, sorduğu sorulardır.
yapay zeka interneti yedi bitirdi, arama motoru kullanan, forumlara yazan kaldı mı ?
Freemont2.0 herbokolog Freemont2.0 wrote on herbokolog's profile.
nick iniz yakıyor
:D
Freemont2.0 posta Freemont2.0 wrote on posta's profile.
Merhabalar :)
Back