Bu arada;
Ogrenci harciligiyla alabilsin ve evinde kullansin turu cihazlara ogrenci versiyonu demek ne kadar dogrudur bilemiyorum.
20 ..30 kisilik bir labaratuvarda her ogrenciye en kalite en pahali cihazlardan olusmus bir set vermek cok yanlis. Sonucta kullanicilar acemiler ve hata yapacaklar yakip kiracaklar.
Benim anladigim ogrencilerin kullanacagi ucuzlukta ama sonuclarina guvenilebilir kalitede cihaz versiyonlarina ogrenci versiyonu denir.
Tartisilan cihazin fiyati labaratuvar alimi icin abartili bir rakam degil.
Her labaratuvarda lab gorvelisinin yada denetiminde ogrencilerin kullanacagi cok kaliteli pahali cihazlar da olacaktir tabiki.
Bu analog Discovery de ogrenciler icin uretilmis bir cihaz gibi gorunuyor.
Eger profesyonel kullanim icin cihaz alacaksiniz hele hele de labaratuvarda dogruluguna guvenilir sonuclar bekliyorsaniz ucuz cihazlar alinmamali.
Eger ogrenci iseniz herhangi bir cihazi ogrenci indirimi ile alma ihtimaliniz var. Firmalarin sayfalarini takip etmek gerekiyor. Zaman zaman firmalar bu tur kampanyalar yapabiliyor.
Bir cihaz almam gerekiyordu, ogrencilere yanlis hatirliyor olabilirim 500$'a yakin indirim vardi.
Ogrenci olmadigimi, arastirma isleri yapan bir amator oldugumu , bu cihaza sahip olmayi cok istedigimi ve mumkunse ogrenci indirimli fiyattan almak istedigimi talep eden mail attim.
Kabul ettiler ve cihazi (Saleae Logic Pro 16) ucuza alabildim. Bunu yapan da bir Amerikan firmasi.