android tv webcam desteği

yesilu

Aktif Üye
Katılım
27 Eylül 2019
Mesajlar
215
android 9 tv sürümü bir tv aldım, webcam bağlayıp zoom da kullanmak için. tv lerde tablet gibi bir android var zannederdim. tv sürümü çok kısıtlı. aida 64 programında webcam hatta bluetooth donanımı görünüyor ama zoom uygulaması kamerayı kullanamıyor. play store aptoide de webcam görüntüleyen programların çoğu uyumsuz olduğundan listelenmiyor, yüklediklerim de çalışmadı. yazılımı rootlayıp usb kamera desteği eklenebilir mi veya başka bir yolu var mı?
 
Yanlış hatırlamıyorsam zoom kamera seçiyordu. Aynı kamera bilgisayarda zoom ile çalışıyor mu?
 
kamera bilgisayarda zoomla kullanılıyor. zaten eski webcamla çalışmayınca biraz araştırdım, uvc uac özellikli kamera gerekiyormuş diye yeni webcam aldım. aslında basitçe çözülebilecek gibime geldi bu kamera olayı, özellikle de aida64 de donanım görününce. akıllı tv android çok farklı, web tarayıcısı gayet güzel iş görüyor netflix youtube sorunsuz . ama tabletle aynı değil bu tv android sürümü, daha kısıtlı. çocuk geniş ekranda ders yapsın diye aldım, olmadı. retroarch yükledim ps1 oyunları oynuyorum, işe yaradı yine de...
 

Forum istatistikleri

Konular
5,885
Mesajlar
100,429
Üyeler
2,493
Son üye
cym247

Son kaynaklar

Son profil mesajları

gruptaki arkadaşlara selamlar. sıteyi bu gün fark ettim. Asansör için 2x7 segment LCD gösterge üretmek istiyorum. acaba bu sayfadaki arkadaşlardan destek alabilirmiyim. LCD nin mantık açılımı ektedir.
deneyci wrote on TA3UIS's profile.
Selam.
Amatör telsiz lisansı nasıl alınıyor?
Lisansı olmayanı forumlarına almıyorlar. :)
Bilgi alamıyoruz.
cemalettin keçeci wrote on HaydarBaris's profile.
barış kardeşim bende bu sene akıllı denizaltı projesine girdim ve sensörleri arastırıyorum tam olarak hangi sensör ve markaları kullandınız yardımcı olabilir misin?
m.white wrote on Altair's profile.
İyi akşamlar.Arabanız ne marka ve sorunu nedir.Ben araba tamircisi değilim ama tamirden anlarım.
* En mühim ve feyizli vazifelerimiz millî eğitim işleridir. Millî eğitim işlerinde mutlaka muzaffer olmak lâzımdır. Bir milletin hakikî kurtuluşu ancak bu suretle olur. (1922)
Back
Top