Aneng SZ305 Multimetre

Altair

Kıdemli Üye
Katılım
12 Kasım 2022
Mesajlar
2,731
Bebisim, sari civcivim yasliliktan oldu. Gittiiiii gitti gitti DT830'um. Onun yerine bir halef bakiyordum. Tabii gidip UT89X alacak param yok. Ojdur, gözeldir emme paalidir. Bende butceme gore bir multimetre ararken Aneng ZS305 ile karsilastim. 384 TL fiyatina gore ozellikleri cok iyi. Testlerde de oldukca basarili gorunuyor. Sonuncuyu ben aldim sanirim, HB satistan kaldirdi. O yuzden link veremiyorum. Keske iki tane alsaymisim. :eek:


Aneng.jpg
 
biraz bakınınca direnç.net de sz08 diye bir model buldum, bunda 12v pil ölçüm kademesi yok, yerine 200khz koymuşlar. daha önemlisi cihaz çok ince, kasası kapak gibi, probları içinde saklayabiliyoruz. bence bu daha avantajlı, fiyatı da 45tl kargoya rağmen daha ucuz.
bir soru sormak istiyorum, aletin inceleme videosunda adam içini söktü, komutatörü sökünce kötüler gibi "beklediğim gibi, hiç yağ yok" dedi. ben komutatörün yağlanmasının kalibrasyonu bozableceğini düşünüyorum sizce yağlanmalı mı, isim yapmış cihazlarda yağlı gördünüz mü?
 
Son düzenleme:
Aneng in üreticisinin web sayfasını bilen var mı?Kılavuzlara bakmak istiyorum.Nedense bulamadım internettte..
 
Aneng in üreticisinin web sayfasını bilen var mı?Kılavuzlara bakmak istiyorum.Nedense bulamadım internettte..
Web sitesi değilde şu sanırım bunların alibaba sayfası:

 

Çevrimiçi üyeler

Forum istatistikleri

Konular
5,844
Mesajlar
99,712
Üyeler
2,481
Son üye
rfdog12

Son kaynaklar

Son profil mesajları

gruptaki arkadaşlara selamlar. sıteyi bu gün fark ettim. Asansör için 2x7 segment LCD gösterge üretmek istiyorum. acaba bu sayfadaki arkadaşlardan destek alabilirmiyim. LCD nin mantık açılımı ektedir.
deneyci wrote on TA3UIS's profile.
Selam.
Amatör telsiz lisansı nasıl alınıyor?
Lisansı olmayanı forumlarına almıyorlar. :)
Bilgi alamıyoruz.
cemalettin keçeci wrote on HaydarBaris's profile.
barış kardeşim bende bu sene akıllı denizaltı projesine girdim ve sensörleri arastırıyorum tam olarak hangi sensör ve markaları kullandınız yardımcı olabilir misin?
m.white wrote on Altair's profile.
İyi akşamlar.Arabanız ne marka ve sorunu nedir.Ben araba tamircisi değilim ama tamirden anlarım.
* En mühim ve feyizli vazifelerimiz millî eğitim işleridir. Millî eğitim işlerinde mutlaka muzaffer olmak lâzımdır. Bir milletin hakikî kurtuluşu ancak bu suretle olur. (1922)
Back
Top