Antalya Sıcakları

Gokrtl

Gökhan Kartal (TeknoDay)
Staff member
Ntc bu şekle geldiyse ve sigorta attı ise,

Köprü diyot ve mosfet de kontrol edilmeli. Devre seri olduğu için köprü diyottanda aşırı akim geçmiştir. Bu arada ilk basta seri lamba ile deneme yapmakta fayda var.
Hava müsade etse bakacağım da :katil2:
Antalya da mısın? Yanıyor ortalık kaç gündür. Oda da 10dk dan fazla oturamıyorum.

Valla benimde ev en üst katta. Sıkıntılı. Yanıyor hemde nasıl. Sıcaklar bir geldi pir geldi. Geçtiğimiz yıllarda bu sıcaklar bir kaç gün olur geçerdi. Bu sene devam ediyor.

Benimde hicbirsey yapasım gelmiyor.

Valla benimde ev en üst katta. Sıkıntılı. Yanıyor hemde nasıl. Sıcaklar bir geldi pir geldi. Geçtiğimiz yıllarda bu sıcaklar bir kaç gün olur geçerdi. Bu sene devam ediyor.

Benimde hicbirsey yapasım gelmiyor.
Üst katlar daha fena oluyor gerçekten. Ben bir haftadır none-stop çalıştırıyorum klimayı. Dün priz eridi de değiştirmek için kapattım 10dk. Sonra hemen geri açtım. Sanırım bu ay da elektrik faturasına bir cihaz parası vereceğim.

Antalya'ya temelli yerleşme kararını insanlar nasıl alıyor şaşıyorum.(Oranın yerlileri başka tabi). Sürekli sıcak, sürekli klima... Sıradan çalışan adam işi değil gerçekten....
Her insan bir değilki abi. Benim soğuğa hiç tahamülüm yoktur mesela. Azıcık soğuk gördüm mü 220 ye çarpılmış gibi titrerim, hemen hasta olurum. Denizden çıkınca o kenardaki soğuk duşun altına mümkün değil giremem. Kuzey kutbuna filan gitsem 5dk içinde nalları dikerim gibime geliyor :katil2:

Her insan bir değilki abi. Benim soğuğa hiç tahamülüm yoktur mesela. Azıcık soğuk gördüm mü 220 ye çarpılmış gibi titrerim, hemen hasta olurum. Denizden çıkınca o kenardaki soğuk duşun altına mümkün değil giremem. Kuzey kutbuna filan gitsem 5dk içinde nalları dikerim gibime geliyor :katil2:
Vallahi ben de öyle. Kar soğuğu beni direkt etkiliyor. Adana'da yaşıyorum. Normal zamanların haricinde 2ay 250 Hadi 300 lira fazla fatura geliyor. Elektrik sobası kullanıyorum.

Biz antalyada yazın yakıt ( Elektrik) ödüyoruz. Kışında çok soğuk olmuyor idare ediyoruz. Asıl yakıt yazın.

Diğer şehirlerde kışın yakıt yakılır yazın yakilmaz.

Biz tam tersi.

Ya misal biz yazın 400 - 600 Elektrik öderken bu kışın düşüyor.

Diğer yerlerde kışın yakıt artarken bizde yazın artıyor.

Forum istatistikleri

Konular
7,406
Üyeler
3,010
Son üye
erkan614

Son kaynaklar

Son profil mesajları

Freemont2.0 herbokolog Freemont2.0 wrote on herbokolog's profile.
nick iniz yakıyor
:D
Freemont2.0 posta Freemont2.0 wrote on posta's profile.
Merhabalar :)
az bilgili çok meraklı
Prooffy semih_s Prooffy wrote on semih_s's profile.
Merhaba, sizden DSO2C10 hakkında bilgi rica ettim. Yanıtlarsanız sevinirim...
Unal taydin Unal wrote on taydin's profile.
Timur Bey, Arduino kontrollü bir akü şarj cihazı yapmaya çalışıyorum. Aklımdaki fikri basit bir çizim olarak konu açmıştım. Özellikle sizin fikirlerinizi çok önemsiyorum.
Back