Sonra STL yi dilimleyici yazılıma aktardım. Aslında ilk başta parçayı tabana yerleştir ve bas olsun bitsin gibi geliyor. Ama öyle yapınca parça baskı sırasında tabladan ayrılıyor. Parçayı açılı yerleştirip altına destekler koymak gerekiyor. Dilimleyici ile destekleri koydum, ama acemiliki işte, destek sayısını biraz abartmış oldum.
Baskı 5 saate yakın sürdü, ama kullanılabilir bir parça çıktı. Aşırı fazla sayıda desteklerden dolayı parçanın üzerinde izler kaldı ama önemli değil, zaten görünen birşey değil.
Bu blr SLA yazıcıdan aldığım ikinci işe yarayan baskı oldu. Piyasadaki yeni derzlerin hem çapı hem şekli farklı, o yüzden yenisini takma şansı yoktu. Ancak komple fayansı duvarı kırıp komple değiştirmek çözüm olurdu. O zaman da yedek fayans yok, hadi bakalım banyonun fayanslarını da yenilemek gerekecekti Ama kırılan komponentin yenisini basınca bunlara hiç gerek kalmadı.
Timur Bey, Arduino kontrollü bir akü şarj cihazı yapmaya çalışıyorum. Aklımdaki fikri basit bir çizim olarak konu açmıştım. Özellikle sizin fikirlerinizi çok önemsiyorum.