Sercan
--
Çocuklar sürekli düşürdükleri için bulabildiğim en ucuz kulaklığı alıyorum. Bu kulaklıklar Bluetooth ile kablosuz bağlantı kurabilse de, SD kart ile sabit şarkılar çalabilidikleri için özellikle tercih ediyorum. Yolculuklarda filan çok işe yarıyor. 2 çocuk olunca bu kulaklıklardan 3-4 tane bozuldu. Benim çocuklar, bir şey bozulduğunda, masama öylece bırakırlar.
Sabah bir baktım, masamda kulaklık duruyor. Geçmeli plastik olan bu kulaklık, piyanonun köşesinden düşüp geçme yerlerinden kırılmış.
Kırık yerleri neşterle düzelttim. Yuvada kalan plastik parçayı da vida yardımıyla çıkarttım. Kırılan plastiklerin yerine vida geçirebilmek için delikler açtım. Plastik yerine hurdalardan kurtardığım plastik vidası ile kulaklığı yerine sabitledim.
6 ay daha idare edeceğini umuyorum.
Sabah bir baktım, masamda kulaklık duruyor. Geçmeli plastik olan bu kulaklık, piyanonun köşesinden düşüp geçme yerlerinden kırılmış.
Kırık yerleri neşterle düzelttim. Yuvada kalan plastik parçayı da vida yardımıyla çıkarttım. Kırılan plastiklerin yerine vida geçirebilmek için delikler açtım. Plastik yerine hurdalardan kurtardığım plastik vidası ile kulaklığı yerine sabitledim.
6 ay daha idare edeceğini umuyorum.