Devre tasarımı

Mixon1

Yeni Üye
Herkese merhaba akıllı kumbara projem var bugün onun simülasyon devre çalışmasını vermem gerekiyor onun için 3 tip madeni parayı algılayıp belirlenen saat/günde uyarı veren(led ışık ses)fark etmez bide parayı alınca sistemden düşen bi proje bunun için devre çalışmasını nasıl yapabilirim?yardımcı olursanız sevinirim..

Merhaba, forumda böyle bir proje var. Ama bir gün içinde tamamlanabilmesi, konuya tamamen hakim olan birisi için bile çok zor. Bir dahaki projede daha fazla zaman var iken burada sorular sor, yardım iste. Mutlaka yardım eden olur.

Merhaba, forumda böyle bir proje var. Ama bir gün içinde tamamlanabilmesi, konuya tamamen hakim olan birisi için bile çok zor. Bir dahaki projede daha fazla zaman var iken burada sorular sor, yardım iste. Mutlaka yardım eden olur.
Tamamdır çok teşekkür ederim

@taydin in dediği gibi forumda bir konusu vardı. Bir kaç sorum var. 3 tip madeni para ne olacak? Bozuk 5tl, 1tl ve 50kr mi? Mikrodenetleyici ne kullanacaksın?

Çevrimiçi üyeler

Forum istatistikleri

Konular
7,458
Üyeler
3,032
Son üye
swd.furkan

Son kaynaklar

Son profil mesajları

Bir insanın zeka seviyesinin en kolay tesbiti, sorduğu sorulardır.
yapay zeka interneti yedi bitirdi, arama motoru kullanan, forumlara yazan kaldı mı ?
Freemont2.0 herbokolog Freemont2.0 wrote on herbokolog's profile.
nick iniz yakıyor
:D
Freemont2.0 posta Freemont2.0 wrote on posta's profile.
Merhabalar :)
az bilgili çok meraklı
Back