Electrokey Hakkında

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan volta
  • Başlama tarihi Başlama tarihi

volta

Kıdemli Üye
Değerli İzmirliler (@Endorfin35+ , @Ahmet vd..) , Yihua 937D havya istasyonu için 900M-T serisi havya ucu alacam. daha önce set halinde şunu almıştım: 900M-T 10'lu Havya Ucu Seti - Bakır ama adı bakır olsa da ilk kullanımdan sonra rengi demire döndü :) ve doğru dürüst lehim tutmuyor. Ucuz etin yahnisi misali. Bulabilirsem orjinal yihua uç alayım diyorum. C3teknoloji'den alayım dedim ama kargo alıcı ödemeli ama kargo ücreti kargo firmasının insafına kalmış. Derken Electrokey'i gördüm. İzmir firmasıymış wellhise marka 900M-T serisi uçlar satıyorlar.Wellhise yihua benzer markalar galiba. Bunlarda Yihua distribütörüymüş galiba.Sözün özü bu firma nasıl bir firma , bu uçları alayım mı sizce?

Son düzenleme:
Firma gıda'daymış firmayı tanımıyorum fakat ben gıda'dakiler yerine genelde Çankayaya gidiyorum oradakiler ooo yağlı müşteri diyip elini ovuşturmuyor :)

Forum istatistikleri

Konular
7,285
Üyeler
2,939
Son üye
Cano

Son kaynaklar

Son profil mesajları

Freemont2.0 herbokolog Freemont2.0 wrote on herbokolog's profile.
nick iniz yakıyor
:D
Freemont2.0 posta Freemont2.0 wrote on posta's profile.
Merhabalar :)
az bilgili çok meraklı
Prooffy semih_s Prooffy wrote on semih_s's profile.
Merhaba, sizden DSO2C10 hakkında bilgi rica ettim. Yanıtlarsanız sevinirim...
Unal taydin Unal wrote on taydin's profile.
Timur Bey, Arduino kontrollü bir akü şarj cihazı yapmaya çalışıyorum. Aklımdaki fikri basit bir çizim olarak konu açmıştım. Özellikle sizin fikirlerinizi çok önemsiyorum.
Back