Dikkatimi çeken birkaç şey var:
1) 4 tane paralel MOSFET kullanmışsın, herbir MOSFET'i de ayarlanan akımın 4'te birini çekecek şekilde kalibre edeceksin herhalde. Ama böyle yaparsan, her bir MOSFET'teki akım hatasını da 4 ile çarpmış oluyorsun. Onun yerine MOSFET katlarından birisi doğrudan çıkış akımına göre regülasyon yapsın. Yani doğrudan çıkış konnektörüne bağlı olan bir şönt üzerindeki voltaja baksın ve istenen akımı elde edecek şekilde regülasyon yapsın. Tabi istenen akım çözünürlüğü fazla değilse buna gerek olmayabilir.
2) Aşırı voltaja karşı bir koruma devresi koymak gerekir. Bunu da iki aşamalı yapmak lazım. Uygun bir varistörü çıkışa bağlamak lazım, böylece çok kısa sürede çıkış voltajını limitlemeye başlar. Bu arada da giriş voltajını takip eden bir komparatör girişi kaynaktan ayırabilir (röle kullanmak lazım)
3) Ters voltaja karşı bir koruma devresi koymak gerekir. Diyot koymuşsun ama diyot üzerinde 0.7 forward gerilimi düşecek ve elektronik yükün minimum voltajını yükseltecek. Onun yerine gene varistör koyup bir devre ile ters voltajı algılayıp röle ile çıkışı kesmek lazım.
4) Düşük voltaj kesmesi neden var? Düşük voltaj bir risk teşkil etmiyor ki.
5) Şönt değerleri baya yüksek. Bu yapı ile mesela 5 V da 30 A çekecek şekilde yapılandırsan, şönt, MOSFET, D1, ve PCB hatları üzerinde düşen voltaj çok fazla olabilir ve 30 A çekemeyebilirsin.