ENSEMDEN TUTMUŞ BIRAKMAYAN EDGE

Ahmet

S38>S85
Katılım
31 Mayıs 2021
Mesajlar
6,052
Her bilgisayarın win10 tarafını açtığımda sağdan soldan bi yerden bildirim çıkarıp tabiri caizse çarşıda gezerken yoluna atlayan tezgahtar gibi karşıma çıkıyordu en son dedim ki "iyi ver ulan şunu" varsayılan tarayıcı olarak seçtiğimde bir miktar şaşırdım sağ üstte bar doldurmaya başladı bu ne yapıyor diye beklerken bar dolduğunda kendiliğinden kapattı açtı edge'yi

bir baktım cherome temam, sık kullanılanlar çubuğum, kayıtlı birkaç şifrem, eklediğim uzantılarım
(shazam,adblock for youtube,dictionary)
hepsini yerli yerine koymuş eskiden cheromede 1 sekmede video birkaç site gezintisi yaparken bilgisayarım fanını normalden hızlı döndürmeye başlardı edgede bunları denedim 1 sekmede sesi kapatılmış video 1 sekmede sesi açık video 1 github sayfası 1 gif dolu alışveriş sitesi açtım ve bilgisayarım normal seyrini bozmadı fanı daha hızlı çevirme veya fazla ram kullanımı olmadı.

kendiliğinden herşeyi toplamasa geçmeyi hiç düşünmüyordum fakat kendisi cheromede ne var ne yok toplayıp yerleştirdiği için hiçbirşeye uğraşmama gerek kalmadan yerleşmiş oldum edgeye artık edge kullanıcam sanırım. uzun zamanda neler yaşayacağım bakalım.
 
test.png

cpu kullanımını %3 üzerinde görmedim edgenin.

ram kullanımı bu durumda 850-1000mb arasında dolaşıyor.
 
Sürüm 101.0.1210.53

kullanıyorum sanırım son sürümü bu çünkü güncelleme yap dediğimde edgen güncel diyor bana bu hali bile cherome ile neredeyse yarı yarıya baktık olmuyor geri döneriz.
 

Forum istatistikleri

Konular
5,788
Mesajlar
99,011
Üyeler
2,464
Son üye
s4met

Son kaynaklar

Son profil mesajları

cemalettin keçeci wrote on HaydarBaris's profile.
barış kardeşim bende bu sene akıllı denizaltı projesine girdim ve sensörleri arastırıyorum tam olarak hangi sensör ve markaları kullandınız yardımcı olabilir misin?
m.white wrote on Altair's profile.
İyi akşamlar.Arabanız ne marka ve sorunu nedir.Ben araba tamircisi değilim ama tamirden anlarım.
* En mühim ve feyizli vazifelerimiz millî eğitim işleridir. Millî eğitim işlerinde mutlaka muzaffer olmak lâzımdır. Bir milletin hakikî kurtuluşu ancak bu suretle olur. (1922)
Kesici/Spindle hızı hesaplamak için SpreadSheet UDF'leri kullanın, hesap makinesi çok eski kalan bir yöntem :)
Dr. Bülent Başaran,
Elektrik ve Elektronik Mühendisi
Yonga Tasarım Özdevinimcisi
Üç güzel "çocuk" babası
Ortahisar/Ürgüp/Konya/Ankara/Pittsburgh/San Francisco/Atlanta/Alaçatı/Taşucu...

Back
Top