Facebook hesabım çalındı, nasıl kurtarabilirim ?

subliminal_kuvvet

Yeni Üye
Arkadaşlar merhaba.

Lütfen, aşağıdaki yazının tamamını okumadan öneride bulunmayın. Hesabı kurtarmak için neredeyse tüm yolları denedim.

24 Eylül 2024 tarihinde facebook hesabım sahte sayfaya giriş yapmamla çalındı. Facebook hesabıma kayıtlı gmail adresim ve telefon numaram değiştirilmiş, başka bilgiler eklenmiş, hatta ayrıca bilmediğim bir kurtarma e-mail i dahi eklenmiş.

Daha önceden belirlediğim "İki Faktörlü Doğrulama Kodu"nu kaybettim. Bu yüzden giriş yapamiyorum artık. 2FA kod alma programları hiçbir işe yaramıyor, onları da denedim

Cep telefonu sms ve çağrı, e-mail, arkadaş listesinden onay alarak kurtarma gibi mevcut seçeneklerin tümünü defalarca denedim.

Facebook Destek ekibine ve internette yayınlanan diğer teknik yardım iletişim adreslerine (https://www.facebook.com/hacked dahil) defalarca yazdım, gereken tüm yasal bilgilerimi gönderdim, ama ısrarla otomatik mesaj atar gibi şifre yenileme kodu gönderip 2fa ya yönlendiriyor fakat 2fa kodunu zaten hiçbir şekilde alamıyorum.

İnternetteki birçok kurtarma videosunu, tartışmasını izledim, okudum. Hatta bazı yabancı forumların dahil.

Bilinen yollarla hesap kurtarılamıyor.

Hesabımı kullanan kişinin neler paylaştığını bilemiyor, göremiyorum. Yeni bir profil oluşturmuş da olabilir. Ne yaptığı belirsiz durumda.
Facebook destek ekibinin, sorunları gerçekten anlayabilecek ve çözebilecek bir iletişim adresi yok mu ? Veya başka etkili bir yol ?

Ekler

• email1_.png
    email1_.png
    585.5 KB · Görüntüleme: 29
Son düzenleme:
Arkadaşlar merhaba.

Lütfen, aşağıdaki yazının tamamını okumadan öneride bulunmayın. Hesabı kurtarmak için neredeyse tüm yolları denedim.

24 Eylül 2024 tarihinde facebook hesabım sahte sayfaya giriş yapmamla çalındı. Facebook hesabıma kayıtlı gmail adresim ve telefon numaram değiştirilmiş, başka bilgiler eklenmiş, hatta ayrıca bilmediğim bir kurtarma e-mail i dahi eklenmiş.

Daha önceden belirlediğim "İki Faktörlü Doğrulama Kodu"nu kaybettim. Bu yüzden giriş yapamiyorum artık. 2FA kod alma programları hiçbir işe yaramıyor, onları da denedim

Cep telefonu sms ve çağrı, e-mail, arkadaş listesinden onay alarak kurtarma gibi mevcut seçeneklerin tümünü defalarca denedim.

Facebook Destek ekibine ve internette yayınlanan diğer teknik yardım iletişim adreslerine (https://www.facebook.com/hacked dahil) defalarca yazdım, gereken tüm yasal bilgilerimi gönderdim, ama ısrarla otomatik mesaj atar gibi şifre yenileme kodu gönderip 2fa ya yönlendiriyor fakat 2fa kodunu zaten hiçbir şekilde alamıyorum.

İnternetteki birçok kurtarma videosunu, tartışmasını izledim, okudum. Hatta bazı yabancı forumların dahil.

Bilinen yollarla hesap kurtarılamıyor.

Hesabımı kullanan kişinin neler paylaştığını bilemiyor, göremiyorum. Yeni bir profil oluşturmuş da olabilir. Ne yaptığı belirsiz durumda.
Facebook destek ekibinin, sorunları gerçekten anlayabilecek ve çözebilecek bir iletişim adresi yok mu ? Veya başka etkili bir yol ?
Turkiye temsilcisi var diyorlardı oraya başvurun.

Aslında böyle bir durumda facebook yönetimi hesabı sana geri vermese bile karşıdakinin de kullanamaması için kilitlemeli. Bunu neden yapmadılar anlayamadım.

Bir avukat vasıtası ile hesabını 3 gün içinde iade etmesini aksi taktirde yasal yollara baş vuracağını belirten ihtarname yazdır. Noterden onaylatıp çalınan hesabına ihtarname resmini mesaj olarak gönder. Noterden tasdikli ihtarname gözünü korkutmaya yetecektir. Oldu ki korkmadı verirsin mahkemeye.

Geçen sene arkadaşımın instagram hesabı çalındı ve sizin başınıza gelen şeyleri yaşadık. yine instagramdan birilerini bulup hesabı kurtardık. Hesabı teslim aldıktan sonra da kurtaranlara ufak bir ödeme yaptık. Kimdi hatırlamıyorum, en kötü böyle bir yola başvurulabilir.

Çevrimiçi personel

Forum istatistikleri

Konular
7,166
Üyeler
2,897
Son üye
ehira

Son kaynaklar

Son profil mesajları

az bilgili çok meraklı
Prooffy wrote on semih_s's profile.
Merhaba, sizden DSO2C10 hakkında bilgi rica ettim. Yanıtlarsanız sevinirim...
Unal wrote on taydin's profile.
Timur Bey, Arduino kontrollü bir akü şarj cihazı yapmaya çalışıyorum. Aklımdaki fikri basit bir çizim olarak konu açmıştım. Özellikle sizin fikirlerinizi çok önemsiyorum.
hakan8470 wrote on Dede's profile.
1717172721760.png
Dedecim bu gul mu karanfil mi? Gerci ne farkeder onu da anlamam. Gerci bunun anlamini da bilmem :gulus2:
Lyewor_ wrote on hakan8470's profile.
Takip edilmeye başlanmışım :D ❤️
Back