Forumda paylaşılan kodu kopyalama sorunu

Sercan

--
Forumda paylaşılan bash kodu, aşağıdaki ikon ile kopyalamak istediğimde Windows/Firefox ile kopyalamadığını fark ettim.

1690463362544.png

Kopyalamak istediğim kod 300 satıra yakın, kaydır kaydır seçmek özellikle küçük ekranlı bilgisayarlarda sorun olabilir. Kod daha fazla satır da içerebilir...

Evet butonlar çalışmıyor. Ama kolayca giderilebilecek bir problemden kaynaklanmıyor gördüğüm kadarıyla. Daha ayrıntılı incelemem lazım.

Bu sorunu XenForo''nun kendi forumundan Kruzya isimli üyesi burada açıklamış. Code eklentisi önceki XenForu'nun sahip olduğu clipboard.js isimli kütüphanesini kullanıyormuş, yeni versiyon XenForo'da bu kütüphane kaldırılmış. WTF?

Yine aynı yazar burada sorunun çözülmüş bir versiyonunu yayımlamış. Resmi versiyon değil ama altında birçok teşekkür mesajı var. Güncellenirse sorun çözülecek gibi duruyor...

Zaten Code eklentisi bakımsız kategorisinde görünüyor. Geliştirilmediği için bu eklentiyi değiştirmeyi de düşünmekte yarar var.

Güncellemeyi yükledim. Problem giderildi gibi duruyor. Araştırma için teşekkürler @Sercan

Forum istatistikleri

Konular
7,285
Üyeler
2,938
Son üye
oguzbaste

Son kaynaklar

Son profil mesajları

Freemont2.0 herbokolog Freemont2.0 wrote on herbokolog's profile.
nick iniz yakıyor
:D
Freemont2.0 posta Freemont2.0 wrote on posta's profile.
Merhabalar :)
az bilgili çok meraklı
Prooffy semih_s Prooffy wrote on semih_s's profile.
Merhaba, sizden DSO2C10 hakkında bilgi rica ettim. Yanıtlarsanız sevinirim...
Unal taydin Unal wrote on taydin's profile.
Timur Bey, Arduino kontrollü bir akü şarj cihazı yapmaya çalışıyorum. Aklımdaki fikri basit bir çizim olarak konu açmıştım. Özellikle sizin fikirlerinizi çok önemsiyorum.
Back