Fusion 360 araç çubuğu hatası

Sercan

--
Bugün Adobe Fusion 360 ile bir çizim yapıp 3D yazıcıdan çizdiğim modeli yazdırdım. Model çıkıp revize etmek için Fusion 360'ı tekrar açtığımda aşağıdaki gibi bütün araçlarım kayboldu.

Butonlar orada, fare ile üzerine geldiğimde bilgi kutucuğu ya da butonların adı yazıyor ama kendileri görünmüyor.

Quadro FX 580 ekran kartım var. Çok eski olduğunu biliyorum ama benim grafik kartı ile Photoshop ve Fusion 360 dışında bir işim yok. Bir de ekran kartı 3 monitörü desteklemediği için çift monitör kullanıyorum.

Fusion 360'ı kapatıp açınca butonlar bu şekilde neden kaybolur?

1617714510500.png

Yakin zamanda baska bir programda bende de aynisi oldu. Guncel win10 var. Belki işletim sistemindendir.

Bir kaç yerde daha okudum Windows 10'dan kaynaklı güncellemeyi iptal edin diye. Zaten bi önceki güncellemede smb1 erişimini de iptal ettiler, modeme bağlı USB diskin ağ bağlantısına erişemiyorum! :mad:

Bilgisayarı formatladım durum gene aynı bu sefer açılış ekranında kalıyor. Login ekranı beyaz... Galiba ekran kartı başıma bela oldu.

Olayın nasıl olduğunu tespit ettim. Fusion 360'ı çizim yapmak için açtığımda kendini güncelledi. Bu güncelleme sonucunda benim ekran kartı artık desteklemediği için yukarıdaki gibi araç çubukları kayboldu.

Çok da yeni olmayan nVidia Quadro 4000 ekran kartı taktım. Fusion 360 bununla ilgili de grafik performansı gibi birtakım saçma uyarlar çıkarttı ama şimdilk çalışıyor. Umuyorum 1-2 yıl daha götürür. Oyun filan oynayan biri de değilim...

1617798423624.png

Fusion 360'ın güncelleştirmelerini kapatmanın bir yolu var mı? Eski sürüm ile yenileri arasında çok yüksek ihtimalle benim işime yarayacak hiç bir özellik/iyileştirme yoktur. Boştan yere başıma iş açıyor. Bu güncelleştirme yüzünden hiç aklımda yokken bilgisayarı 2 kere formatladım. Durduk yere o kadar ayar, program ve zaman kaybı ile uğraştım.

Çevrimiçi üyeler

Forum istatistikleri

Konular
7,923
Üyeler
3,173
Son üye
apnr

Son kaynaklar

Son profil mesajları

Mutluluğun resmi illa güzel çizilmiş tablo olmak zorunda değil.Bazen basit bir çizgi,doğru bir renk,yada küçük bir detay
Python Geliştirmeye eklediğim yapay zeka sunucusu, yeni başlayanlar için roket etkisi
Bir insanın zeka seviyesinin en kolay tesbiti, sorduğu sorulardır.
yapay zeka interneti yedi bitirdi, arama motoru kullanan, forumlara yazan kaldı mı ?
az bilgili çok meraklı
Back