Gittigidiyor Tarihe Karışıyor

Gokrtl

Gökhan Kartal (TeknoDay)
Staff member
ABD'li e-ticaret şirketi eBay, Gittigidiyor'u kapatacağını duyurarak Türkiye faaliyetlerine son verdi.

GİTTİGİDİYOR'DAN KONUYA İLİŞKİN AÇIKLAMA

Gittigidiyor sitesi üzerinden yaptığı açıklamada, " eBay'in Türkiye'de süregelen rekabet dinamikleri doğrultusunda aldığı kararla, GittiGidiyor olarak faaliyetlerimizi durdurarak platformumuzu kapatacağımızı üzülerek bildiriyoruz.

Bu zor kararın tüm süreçlerinde önceliğimiz her zaman çalışma arkadaşlarımız, satıcılarımız ve alıcılarımız için güvenilir bir süreç yönetimi gerçekleştirmek olacak. 18 Temmuz 2022 tarihine kadar alışverişe açık olacak platformumuz, 20 Haziran 2022'den itibaren yeni ürün listelemeye kapatıldı.

Site üzerindeki "Hesabım" bölümü, tüm alıcı ve satıcılarımızın tamamlanmamış işlemleri için 5 Eylül 2022 tarihine kadar açık kalacak. Müşteri hizmetlerimiz ise 30 Eylül 2022 tarihine kadar kullanıcılarımıza destek vermeye devam edecek." ifadelerine yer verdi.

Kaynak

İkinci el mal fiyatlarının çok kere yenisinden daha pahaiı olduğunu gördüğüm bir yerdi. 5 yıldır alışverişim olmamıştı.

Bende uzun zamandır alışveriş yapmıyordum. Gittigidiyoru hepsinden önce bilmeme rağmen piyasada bulamadığım bir şey için en son bu siteye geliyordum. Bence bu güne kadar iyi bile durdu. E-Bay satın almadan önce çok aktifti. Sonradan bıçak gibi kesildi alışverişler. Yazık oldu marka değerine. Bari Türkiyeden birine filan satsalardı. Onlara komik gelen kâr payı Türkiyedeki bir girişimciye yeterdi bence.

N11 de bi ara kapanıyordu sanırım. Bazen aynı satıcıdan alınan ürünlere ayrı ayrı kargo bindiriyor. Bazende ürün adedini artırınca kargoda o adet kadar oluyor. Dikkat edilmezse fazla fazla kargo ödenmiş oluyor.

Bende Amazon, trendyol ve hepsiburadayı kullanıyorum. Gittigidiyordan birkaç kez alışverişim oldu.

Bu mecralarda en önemli şey iade süreci ve karşıda 2. bir muhatap bulabilmek. Esnafla birebir uğraşmayı hiç sevmiyorum.

Çevrimiçi üyeler

Forum istatistikleri

Konular
7,285
Üyeler
2,939
Son üye
Cano

Son kaynaklar

Son profil mesajları

Freemont2.0 herbokolog Freemont2.0 wrote on herbokolog's profile.
nick iniz yakıyor
:D
Freemont2.0 posta Freemont2.0 wrote on posta's profile.
Merhabalar :)
az bilgili çok meraklı
Prooffy semih_s Prooffy wrote on semih_s's profile.
Merhaba, sizden DSO2C10 hakkında bilgi rica ettim. Yanıtlarsanız sevinirim...
Unal taydin Unal wrote on taydin's profile.
Timur Bey, Arduino kontrollü bir akü şarj cihazı yapmaya çalışıyorum. Aklımdaki fikri basit bir çizim olarak konu açmıştım. Özellikle sizin fikirlerinizi çok önemsiyorum.
Back